![]() |
#801 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Posłuchaj, musimy się tego dowiedzieć - powiedziałem, nie wiedząc czemu, szeptem. - Znasz Qwerta? To jedna z niewielu osób, której jako tako ufam. Myślę, że możemy połączyć siły i walczyć.
|
![]() |
|
![]() |
#802 |
Reputacja: 12
|
![]()
Z rozmowy z Donem wyrwał mnie Qwert.
- Diana? Hmm... Nie sprawia takiego wrażenia jak dla mnie. Ale może to tylko pozory...
![]() |
#803 |
Reputacja: 21
|
![]()
Z powodu obecności Dona nie mogłem wyjawić Roi mojego drugiego typu. Oddaliłem się od nich i napisałem jej wiadomość:
A co z Donem? Był niby bardzo poruszony po śmierci Rudej, ale dla mnie jakieś to nieszczere... |
![]() |
![]() |
#804 |
Reputacja: 12
|
![]()
podszedł i odszedł. wtf?!
ale po chwili dostałam wiadomość. Oni mu nie ufają. A ja? Ja już sama nie wiem! Nie mam pojęcia co mysleć. Teraz każdy jest podejrzany. Powiedziałam więc Donowi, że muszę już iść. Podeszłam do Qwerta. - Don? Wydaje się miły, ale może masz rację... Jednak z drugiej strony jak na Wriath za dużo się udziela. Jak dla mnie.
![]() |
#806 |
Reputacja: 11
|
![]()
- Qwert? Kojarzę, ale osobiście nie poznałam. Jeśli jednak Ty mu ufasz, to ja też spróbuję.
#808 |
Reputacja: 14
|
![]()
- Mam jeszcze jedną zaufaną osobę - kontynuowałem. - To znaczy, była zaufana... Dopóki gdzieś nie przepadła.
I wtedy przed głowę przemknęła mi straszliwa myśl. Nie, to niemożliwe. Cherrie nie może być jedną z nich. Rozmawiałem z nią, mieszkamy razem... Zauważyłbym. Ale gdzie ona zniknęła. A jeśli... Jeśli ją też ktoś zabił? |
![]() |
![]() |
#809 |
|
![]()
Wracając z laboratorium doszły do mnie słuchy, że Maqryll nie żyje.
Ciekawe kto będzie następny? Ja mam zaufane dwie osoby. Właściwie, może tak mi się zdaje... Fallen to moja przyjaciółka, a Lubie? Jakby to on mordował, to przecież już dawno bym nie żyła...
![]() |
#810 |
|
![]()
- Moją jedyną zaufaną osobą jest Anne. Nie mówiła mi o swoich poglądach, ale jeśli też podejrzewa Dianę... Możemy wszyscy połączyć siły.
|
|