![]() |
#1142 |
Reputacja: 10
|
![]()
no wlasnie, KAZDY. moze nostradamus? przez chwile go podejrzewalam. tak jak apocalypse i kedziorka, ale teraz juz sama nie wiem. na kazdego by sie tak naprawde cos znalazlo.
|
![]() |
![]() |
#1143 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Nie wiem, co ze sobą zrobić. Siądę przed stołówką i po prostu posiedzę. Całe miasto jest takie tajemnicze, a zarazem piękne. Może ktoś wreszcie się gdzieś pojawi...
#1144 |
|
![]()
Miasto było puste. Poszedłem na stołówkę. Przed budynkiem siedziała smutna Diana. Postanowiłem z nią porozmawiać.
-Cześć, wyglądasz na smutną. Co się stało ? |
![]() |
![]() |
#1145 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Cherrie zdecydowanym krokiem ruszyła w miasto. Po kilku minutach była przed stołówką gdzie na ławce siedzieli Nos i Diana.
- Mogę się przyłączyć? |
![]() |
![]() |
#1146 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Kolejną z odwiedzonych przez ekspedycję planet, była kraina średnio rozwinięta technologicznie. Udało się zawrzeć nawet swego rodzaju sojusz z ludem tej planety. Miał oni zapewniać żywność mieszkańcom Atlantydy w zamian za ochronę i pomoc w walce z Wraith. Wszystko szło dobrze do momentu, gdy niektórzy spośród członków wyprawy nie zaczęli dyskutować o tym, że ktoś z nich najprawdopodobniej jest wyznawcą Wraith. Lucius, chłopak zamieszkujący planetę, który panicznie bał się Wraith postanowił chronić siebie i swoich bliskich. Przysłuchiwał się rozmowom i obserwował przybyszy. Gdy mieszkańcy Atlantydy pożegnali się i mieli już przechodzić przez Gwiezdne Wrota, Lucius zaskoczył ich od tyłu. Usłyszeli tylko świst. Chłopak strzelił kilka razy z kuszy wprost w Kenny’ego McKormicka. Ofiara nie miała szans. Jej towarzysze musieli się wycofać. Nie mogli zerwać sojuszu. Postanowili jednak, że pomszczą kolegę, gdy tylko znajdą nowe źródło pożywienia.
Dziś ginie Kenny McKormick. Fajnie, że próbujecie się jednoczyć. Szkoda tylko, że przeciwko niewinnemu. Wyniki głosowania: 1. Morgana – Kenny McKormick 2. Ladron – Mroczny Pan Skromności 3. Roia – Kenny McKormick 4. Mroczny Pan Skromności – Kenny McKormick 5. Nostradamus – Mroczny Pan Skromności 6. Charionette – Kenny McKormick 7. Fallen – Mroczny Pan Skromności Kenny McKormick – Kenny McKormick 8. kędziorek – Kenny McKormick 9. motyka – Mroczny Pan Skromności 10. Apocalypsa - Diana 11. Diana – Kenny McKormick 12. Luflee – Kenny McKormick 13. Lubie – Mroczny Pan Skromności 14. Restless – Mroczny Pan Skromności 15. Everlasting. – Everlasting.
#1147 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wreszcie jesteście. Czekałem już wystarczająco długo. Mam małą prośbę. Nim mnie zabijecie, pokażcie twarze. Chcę wiedzieć, czy i tym razem się myliłem.
Poszli? Ale... Jak to? Myślałem, że to o mnie wam chodzi! Wracajcie! Pokażcie się! |
![]() |
![]() |
#1148 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dołaczyłam do Nosa, Diany i Charionette.
- Heej, mogę się przysiąść?
![]() |
#1149 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
KcKormick? ludzie, kiedy przejrzycie na oczy?
![]() |
#1150 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Kenny nie byl w mafii??? Jak to mozliwe? Znowu sie pomylilam... To wszystko mnie przerasta
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|