Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 05.08.2013, 20:02   #11
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

Przepraszam, miałem się naprawdę powstrzymać, robiłem wszystko z rękami, co możliwe (w granicach przyzwoitości), żeby utrzymać je z dala od klawiatury.
W tym miejscu pierwotnie był długi monolog, ale nie chciałem robić afery, więc napiszę krótko. Prosiłbym o czytanie ze zrozumieniem moich postów i nie pisanie głupot w stylu "nie mam argumentów" czy "zmieniam podejrzenia", bo krew mnie zalewa, jak widzę coś takiego. Myślę sobie wtedy, czy jest jakikolwiek sens się męczyć, myśląc, non-stop analizując, patrząc na głosowania, skoro nikt tego nawet nie bierze pod uwagę...
Jeśli kto nie zrozumiał intencji: odsyłam do początku postu. Dodam też, że nie chodzi mi tutaj o podejrzewanie mnie, bo w końcu na tym ta gra polega

Wracajmy do gry....

Nigdy jeszcze nie miałem ochoty nachlać się do nieprzytomości. Może tylko wtedy, gdy dowiedziałem się, że mogę być ojcem i kiedy wyprowadziłem się z domu, i gdy skończyłem stu... Dobra, miałem ochotę, wiele razy. Ba, nawet realizowałem te swoje zachcianki. Teraz nie mam jak się napić, a jedyna opcja, by zaliczyć zgon, to umrzeć. Wraith, mam prośbę: zabijcie mnie dzisiaj. Myślę, że to otworzy niektórym oczy, a reszcie przysporzy kłopotów. Dobrze im tak. Niech nie myślą, że ze mną się zadziera. Będę ich straszył po śmierci. Moje zmasakrowane zwłoki będą nawiedzać ich w koszmarach i na jawie. Będą mnie widzieli po spojrzeniu w lustro, każdy przechodzień na ulicy będzie im mnie przypominał. W końcu ich psychika tego nie wytrzyma i nawet, jeśli przeżyją Atlantydę, prędko do mnie dołączą. Tak, czuję się szczęśliwy z tą myślą. Niech tylko Wraith mnie zabiją, błagam. Niech mnie zabiją, jak najbardziej brutalnie, niech zmasakrują moją twarz, tak, aby sam jej widok przyprawiał o mdłości. Niech oni wszyscy to zobaczą i niech cierpią. To okrutne życzenie, ale przecież ostatnia wola zmarłego powinna być wypełniona, prawda...?
Mroczny Pan Skromności jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania