![]() |
#1402 |
Reputacja: 10
|
![]()
Było naprawdę fajnie, gratuluję Libby że chciało jej się to zorganizować, wszystko tłumaczyć.
Dzięki za świetną zabawę ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
jeszcze tylko jeden minus - fabuła wymyślona przez Libby strasznie zawiła (przynajmniej dla mnie) i przez to mi się wszystko mieszało trochę :p
poza tym ludzie za bardzo wczuliście się w fabułę, zamiast w grę i jak się przychodziło po godzinie to zamiast 5 stron spekulacji na temat tego kto jest w mafii, było 10 stron jak Amber idzie z herbatą do kajuty by położyć się obok Ridża i czekać na śmierć ![]() ![]() @ Libby: A ile razy kazałam zmniejszyć wagę fabuły? Ale im się to podobało... Fabuła miała być tylko dodatkiem, dzięki któremu mogłabym Was fajnie uśmiercać ![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 08.08.2013 - 19:33 |
![]() |
![]() |
#1404 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
ale nie gadaj! Telenowela była fajna! ![]()
![]() |
![]() |
#1405 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ubaw?
To dobrze, to była moja metoda przetrwania xD |
![]() |
![]() |
#1406 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
aaaaa kędziorek nie była Cattanim? ludzie, pomyliliśmy się, ale mogła nie trafiać tak celnie
![]() ![]() gra była super, dziękujemy Libby za superzabawę i za zaangażowanie!
![]() |
#1407 |
Reputacja: 19
|
![]()
szkoda ze mnie zabili bo bym was przekonal na te 3 typy :p up, nie gadaj bo ja zgaadlem ze to kubuss
![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 08.08.2013 - 19:35 |
![]() |
![]() |
#1408 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Szczerze, to zaczęłam wątpić w swoje typy, bo praktycznie nikt na nich nie głosował, więc cieszę się, że jednak miałam nosa
![]() ![]() Ale często warto zagłosować na kogoś, kogo w życiu nigdy by się nie podejrzewało, w końcu o to chodziło, żeby uśpić naszą czujność ![]() Charionette, ciebie też podejrzewałam, ale po wpadce z Kennym już nawet nie było okazji zagłosować ;/ Ale ja jako Cattani? Dzięki za komplement ![]() Szkoda, że nie miałam okazji więcej tu popisać, może bym się z kimś zintegrowała, ale niespodziewany ograniczony dostęp do komputera zrobił swoje ![]() Ja też liczę na kolejną edycję, w końcu teraz, kiedy wiemy czym to się je, powinno nam pójść o niebo lepiej ![]() Libby, ostrzegam, że będę ci suszyć głowę do upadłego ![]() Naprawdę świetna gra, dzięki za świetną zabawę! ![]()
![]() |
#1410 |
Reputacja: 14
|
![]()
Motyka, jedyny z moich typów, do którego nie udało mi się innych przekonać i który byłby trafiony
![]() Nyśka, zdradziłaś mnie </3 Tutaj muszę przyznać, byłaś ostatnią osobą, którą podejrzewałem, jesteś świetną aktorką ![]() Co do reszty, każdego przez pewien czas podejrzewałem, ale najbardziej Morganę, aż się dziwię, że nikt się za nią nie zabrał. Moje przemyślenia po tej grze - za dużo fabuły, za mało myślenia. Sam początkowo się w tym wszystkim nie orientowałem, więc robiłem to co inni i tak naprawdę dopiero po wyeliminowaniu Kubussa trochę się otrząsnąłem. Małe wytłumaczenie mojego zachowania: zbytnio wziąłem sobie do serca słowa Libby, że tylko mafiosi grają w prawdziwą mafię i zacząłem nagonkę na tych, którzy wydawali mi się dobrymi graczami ![]() Później próbowałem to rozpaczliwie naprawić, ale było o wiele za późno, no i byłem w tych działaniach osamotniony, bo reszta nadal chciała grać w spotkania w stołówce xD Chciałbym, aby kolejna edycja była pozbawiona fabuły, albo chociaż, żeby była ona tylko nic nie znaczącym dodatkiem. Najlepiej, by wcale jej nie było, bo to tylko rozprasza wszystkich i mafia może sobie robić co chce, kompletnie bezkarnie ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki za wspólną grę i Libby za jej organizację ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|