| 

| 
		#1402 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Było naprawdę fajnie, gratuluję Libby że chciało jej się to zorganizować, wszystko tłumaczyć. 

Dzięki za świetną zabawę  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1403 | 
| 

Administrator 

Reputacja: 33 

| 

jeszcze tylko jeden minus - fabuła wymyślona przez Libby strasznie zawiła (przynajmniej dla mnie) i przez to mi się wszystko mieszało trochę :p  

poza tym ludzie za bardzo wczuliście się w fabułę, zamiast w grę i jak się przychodziło po godzinie to zamiast 5 stron spekulacji na temat tego kto jest w mafii, było 10 stron jak Amber idzie z herbatą do kajuty by położyć się obok Ridża i czekać na śmierć   wtedy ciężko szukało się podejrzeń i podejrzanych między tą hmm... telenowelą ![]() @ Libby: A ile razy kazałam zmniejszyć wagę fabuły? Ale im się to podobało... Fabuła miała być tylko dodatkiem, dzięki któremu mogłabym Was fajnie uśmiercać  
		Ostatnio edytowane przez Libby : 08.08.2013 - 20:33  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1404 | |
| 

Reputacja: 12 

| 

Cytat: 

ale nie gadaj! Telenowela była fajna!   no mozę przez to przegraliśmy... ale fajnie się czytało takiego tasiemca xd

Majestatyczność  
			 | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#1405 | 
| 

Reputacja: 12 

| 

Ubaw? 

To dobrze, to była moja metoda przetrwania xD  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1406 | 
| 

Administrator Emeryt 

Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009 

| 

aaaaa kędziorek nie była Cattanim? ludzie, pomyliliśmy się, ale mogła nie trafiać tak celnie  

ale nawet nie wiecie, jak ciężko było wymyślać te wszystkie kłamstewka, tym bardziej dziwiłem się, że tak łatwo dawaliście się wodzić za nos, nasz plan zrealizowany chyba w 100% ze wszystkimi szczegółami ![]() gra była super, dziękujemy Libby za superzabawę i za zaangażowanie! 

NO HATRED Strzeż się tej krainy grzybów, 
			choć słoneczna kusi łąka - kto swe kroki tam skieruje, temu jeno płacz, rozłąka.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1407 | 
| 

Reputacja: 19 

| 

szkoda ze mnie zabili bo bym was przekonal na te 3 typy :p up, nie gadaj bo ja zgaadlem ze to kubuss  

Ostatnio edytowane przez Malfurion : 08.08.2013 - 20:35  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1408 | 
| 

| 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#1409 | 
| 

Supermoderator 

Reputacja: 27 

| 

Szczerze, to zaczęłam wątpić w swoje typy, bo praktycznie nikt na nich nie głosował, więc cieszę się, że jednak miałam nosa  

Ach, ta kobieca intuicja ![]() Ale często warto zagłosować na kogoś, kogo w życiu nigdy by się nie podejrzewało, w końcu o to chodziło, żeby uśpić naszą czujność ![]() Charionette, ciebie też podejrzewałam, ale po wpadce z Kennym już nawet nie było okazji zagłosować ;/ Ale ja jako Cattani? Dzięki za komplement ![]() Szkoda, że nie miałam okazji więcej tu popisać, może bym się z kimś zintegrowała, ale niespodziewany ograniczony dostęp do komputera zrobił swoje ![]() Ja też liczę na kolejną edycję, w końcu teraz, kiedy wiemy czym to się je, powinno nam pójść o niebo lepiej ![]() Libby, ostrzegam, że będę ci suszyć głowę do upadłego ![]() Naprawdę świetna gra, dzięki za świetną zabawę!  

Mam łopatę. 
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1410 | 
| 

Reputacja: 14 

| 

Motyka, jedyny z moich typów, do którego nie udało mi się innych przekonać i który byłby trafiony  

![]() Nyśka, zdradziłaś mnie </3 Tutaj muszę przyznać, byłaś ostatnią osobą, którą podejrzewałem, jesteś świetną aktorką ![]() Co do reszty, każdego przez pewien czas podejrzewałem, ale najbardziej Morganę, aż się dziwię, że nikt się za nią nie zabrał. Moje przemyślenia po tej grze - za dużo fabuły, za mało myślenia. Sam początkowo się w tym wszystkim nie orientowałem, więc robiłem to co inni i tak naprawdę dopiero po wyeliminowaniu Kubussa trochę się otrząsnąłem. Małe wytłumaczenie mojego zachowania: zbytnio wziąłem sobie do serca słowa Libby, że tylko mafiosi grają w prawdziwą mafię i zacząłem nagonkę na tych, którzy wydawali mi się dobrymi graczami   Nadinterpretacja, która kosztowała mnie i wielu niewinnych życie xDPóźniej próbowałem to rozpaczliwie naprawić, ale było o wiele za późno, no i byłem w tych działaniach osamotniony, bo reszta nadal chciała grać w spotkania w stołówce xD Chciałbym, aby kolejna edycja była pozbawiona fabuły, albo chociaż, żeby była ona tylko nic nie znaczącym dodatkiem. Najlepiej, by wcale jej nie było, bo to tylko rozprasza wszystkich i mafia może sobie robić co chce, kompletnie bezkarnie ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki za wspólną grę i Libby za jej organizację  
		 | 
| 
		 | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|