![]() |
#252 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
![]()
Gdzie jest odcinek? Herba jest nienasycona, brak odcinka, Herbie smutno!
![]()
![]() |
#254 |
|
![]()
WOW! To jest fantastyczne, udało mi się przebrnąć przez wszystkie odcinki i mam taki ogromny niedosyt, że przeczytam to jeszcze raz! I wpisuję się na listę fanek Damiena on jest niezwykle gorącym towarem. I te zombiaku ala THE WALKING DEAD jestem pod wrażeniem, kurcze nachwalić się tego nie mogę xd
Z niecierpliwością czekam na kolejny sezon, gorąco pozdrawiam! ![]()
![]() |
#255 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wow! Dziękuję za te w sumie 16 komentarzy (chyba dobrze policzyłam?)! Jestem pod wrażeniem i bardzo mi miło.
![]() Widzę, że wielu z Was ma podobne zdanie na temat sprzeczki Faye i Damiena. Już wyjaśniam: - Damien zgodził się tak szybko, bo musiał. Działał pod wpływem silnych emocji. Zareagował więc w stylu "Dobra, niech ci będzie skoroś taka uparta! Sama się przekonasz!" - Faye jest uparta, ot co. Zresztą wiecie jakie są baby. ![]() Odcinek (tekst) jest już w 3/4 gotowy. Uprzedzam, że pierwszy odcinek drugiego sezonu będzie dłuuugi. Reszta już nieco mniej, w końcu robię fotostory z ojsg, trzeba zachować jakieś tam reguły. ![]() Przedstawiam zatem 'plakaty' oraz sesję, a także nowy motyw muzyczny (och, dawno tego nie było): TUTAJ
![]() |
#256 |
|
![]()
UUU! Mrtyku, przeszłaś samą siebie! Zdjęcia mają super klimat, nie mogę doczekać się odcinka!
P.S. Czy ten Wampirek to przypadkiem nie Edward? ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Najlepsze zdjęcie EVER! http://i1301.photobucket.com/albums/...ps5aafb262.jpg
Też mi się ten tajemniczy, ultra seksowny kolo kojarzy z Edziem. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
|
![]()
Łał, Myrtku, widzę, że bardzo kreatywnie wykorzystałaś maki, których szukałaś - te zdjęcia są niesamowite! Naprawdę masz to coś.
![]() I strasznie cieszę się, że pierwszy odcinek ma być długi - dawaj go szybko, już, teraz, zaraz! ![]()
![]() |
![]() |
#259 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nadrobiłem wszystko!
Zdjęcia są świetne jak zresztą wszystkie twoje ![]() ![]() Czekam na dłuuugi odcinek. Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 10.08.2013 - 10:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
|
![]()
Zdjęcia super! Jak zwykle zresztą. Dawaj ten odcinek!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|