Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 16.08.2013, 19:50   #11
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Don Zobacz post
Simsy sa na tyle znana marka, ze nie musza przyciagac nowych graczy. W srodowisku growym, na simsy co bardziej zapaleni gracze patrza z politowaniem. I nie mowie tu o tym, w jaki sposob podaza seria, ale ogolnie o jej zalozeniach. Zmierzam do tego, ze seria jest skazana na bycie kojarzona jako gra dla dzieci i dziewczynek. O zmianie odbiorcow nie ma mowy, bo innych taka rozrywka poprostu nie interesuje.
Tylko że chociażby już po tym forum widać, że społeczność simsowa mimo wszystko się kurczy. Widziałeś, jak forum działało w 2005 roku? Nawet po premierze TS3 w porównaniu do tego, co było, na forum wiało pustkami. O ile nie jest to wyłącznie problem na polskiej scenie The Sims(w co wątpię) podobny problem

Cytat:
Napisał Don Zobacz post
Nie zrozumiales, bo napisales to co ja, tylko ze ubrales w inne slowa Co do sukcesu TS4 ja mysle, ze EA nie ma o co sie martwic. Chyba, ze zrobia jakiegos mega bubla co odstraszy wszystkich, w co szczerze watpie. Trzeba poczekac na rozwoj zdarzen, moze jednak gra nie jest taka zla i czyms nadrobi
EA musi jednak trzymać się jednak jakiegoś poziomu, w końcu simcity 5 spowodowało ogólne oburzenie do takiego stopnia, że EA wygrało konkurs na najgorszą firmę w historii Ameryki(w czym pobiło nawet najgorsze banki) i zmuszone było na oficjalne przeprosiny z powodu simcity 5. Jak już mówiłem, TS3 wprowadzało jednak jakieś zmiany, TS4 jednak zapowiada nie postęp, a co najwyżej regres.

Z drugiej strony "powrót do korzeni" wymuszony po niewątpliwej klapie ostatnich działań EA brzmi obiecująco, więc jeśli nie schrzanią gameplayu tak jak grafiki to może jednak gra się wybroni.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.08.2013 - 20:35
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania