![]() |
#231 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
No dobra, moim zdaniem nie jest nawet źle - po The Sims 3 to z pewnością u mnie zaplusowało. Simy nie są takie ohydne jak w trójeczce, pomieszczenia choć dość ciemne, faktycznie, przynajmniej mają jednolite oświetlenie, a nie tak jak w TS2, gdzie ściana była ciemna, a obiekty świecące jak psu jaja. Otoczenie mi się podoba, szkoda tylko, że to wszystko takie plastikowe - nie spodziewam się jednak, że to zmienią. Skoro pokazali grę na konferencji, to z pewnością taki styl już zostanie. Szkoda.
O reszcie się nie wypowiem, bo szczerze mówiąc niewiele mnie obchodziła. EDIT: Aha, absolutnie nie podoba mi się ten styl budowania. Jedyne, co może być, to to przesuwanie pomieszczeń. Ostatnio edytowane przez Caesum : 20.08.2013 - 15:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na Originie można już zakupić pre order ale jak dla mnie to STRASZNE zdzierstwo.. edycja limitowana kosztuje 179,99 a specjalna 199,99!!!!!!!! Chyba ich coś powaliło ;/ Naprawdę. Myślałem, że będzie kosztowało góra 139,99 to dodatki też pewnie będą droższe.. może nawet i 100 zł przekroczą ;///// Zniechęciło mnie to do tej gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
|
![]()
Świetne!! Myślałam, że simowie będą wyglądać nieco inaczej, ale i tak jest super
![]() Tryb emocji jest wspaniały! Nie mogę się doczekać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
|
![]()
Poda ktoś linka do interfesja TS4? Włosy ohydne, ale mam nadzieje, że szybko pojawią się te tworzone przez fanów.
![]()
![]() |
#235 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dobra.... Ta gra podoba mi się bardzo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
^ no właśnie nie wszystko można zastąpić, jest to widoczne w przypadku TS3. Mam jednak nadzieję, że podczas samej gry simowie będą równie fotogeniczni co w TS2. Jak na razie na to wygląda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
|
![]()
No wygląda bardzo dobrze. Mogliby więcej szczegółów dać. Myślę, że pogody i zwierzaków na pewno nie dadzą w podstawie (a szkoda), ale zapowiada się ciekawie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o zwierzaki, to w 0:22 pojawia się lama (chyba lama xD) - wygląda to na małą podpowiedź do zwierzaków. Kolejną aluzję mamy w 0:34, tym razem w postaci psa ![]() Poza tym, w zwiastunie najpierw widzimy ubogie dzielnice, a potem ukazuje nam się miasto a'la Nowy Jork - gdzieś bodajże krążyły plotki, że otoczenie w TS4 ma być zróżnicowane w podobny sposób. I jeszcze taka ciekawostka, że w 0:48 na tym "obrazku" jest napisane Bella Goth ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 49 (0 użytkownik(ów) i 49 gości) | |
|
|