![]() |
#371 |
Guest
|
![]()
To by wychodziło na to że procesor 2,4 GHz dla Win 7.
Też mi to trochę zbyt pięknie wygląda aby było prawdziwe, poczekamy i zobaczymy. Producent wspomniał o nadprzyrodzonej postaci, jeśli w podstawce The Sims 2 byli kosmici a tutaj była pokazana rakieta, to kto wie... |
![]() |
|
![]() |
#372 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Jeśli po TS3 z w/w wymaganiami uznali nagle, że muszą zrobić grę, która odpali na każdym kompie, oczekiwałbym więc przynajmniej zbliżonych wymagań.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Reputacja: 21
|
![]()
Muszę przyznać, że czwórka coraz bardziej mi się podoba
![]() Simy są świetne. Z wyglądu (porównując do trójki), ale przede wszystkim też jeśli chodzi o emocje. Jeśli będzie to wyglądało tak jak zapowiadali to będzie super! O wiele łatwiej będzie można tworzyć własne historie (tak jak przykład rozwiedzionego małżeństwa w notce na DotSim), bez specjalnego kombinowania. CAS prezentuje się świetnie. Nie wiem tylko jak to się sprawdzi w praktyce (bo jeśli ktoś chciałby grać z touchpadem, bez myszki to klikanie i przeciąganie w różne strony będzie niezbyt wygodne, pomijając też ile trzeba będzie się namęczyć żeby uzyskać jakiś konkretny efekt). Podoba mi się też, że tło jest białe i nic mnie nie rozprasza. Sim jest dobrze oświetlony i wszystko jest widoczne jak na dłoni (a nie jak w stosunkowo ciemnym CASie z trójki). Ale mam nadzieję, że poprawią tekstury włosów bo teraz to trochę masakrycznie to wygląda... W trójce włosy wyglądają o niebo lepiej. Martwi mnie trochę tryb budowy, nie do końca ogarniam jak będzie działał. Dla mnie poprzednia technika budowania była w porządku, a teraz wydaje się to zbyt skomplikowane (to co przedstawili mogłoby być alternatywnym sposobem budowania, do wyboru imo...). Jak dla mnie to grafika jest całkiem niezła! :3 Ale powinni wszystko jeszcze trochę 'przybrudzić', dodać wyraźniejsze tekstury itd. bo na razie to wszystko wygląda tak gładko, idealnie, w nazbyt jaskrawych kolorach. Poczekamy, zobaczymy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | ||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
Można powiedzieć, że nie tylko Ciebie ; D Bo ja szczerze mówiąc nie podejrzewałam, że wywalą tryb projektowania. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sprawdziłam - faktycznie nawijają teraz o ITF ![]() EDIT: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Liv : 22.08.2013 - 18:40 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Reputacja: 10
|
![]()
lol, to kolekcjonerskie pudło na grę, czy coś tam bardziej wygląda jak karton na buty niż na simsy.
Ej no! Ale z nich chamy. Jeden mówi pogoda będzie, drugi, że nie będzie. Ciekawa jestem jakie fryzury i ubrania będą dodane.
![]() |
#376 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Mocno zawiodłam się na interfejsie i CAS'ie. Wyglądają jak z jakiejś gry na telefon ._.
Pudełko kolekcjonerskie przypomina mi za to planszówkę ![]() No nie wiem, jakieś mieszane mam uczucia... Dobrze chociaż, że wymagania nie są jakieś kosmiczne.
![]() |
#377 |
|
![]()
Ja gram w dwójkę, mam wszystkie duże dodatki, oprócz Osiedlowego Życia, które też zamierzam kupić. Nie jestem z serią od początku, tak naprawdę gram dopiero od dwóch lat i dopiero kilka dni temu kupiłam sobie Własny Biznes i Czas Wolny. Co mogę powiedzieć? Gra bardzo mi się podoba, dopiero niedawno zaczęłam ściągać jakiekolwiek dodatki z internetu, ale nawet bez nich zabawa jest przednia. Śledziłam rozwój The Sims 3 i doszłam do wniosku, że ma zbyt wiele bajerów, uproszczeń, możemy sobie wybrać ulubiony kolorek, pasemka włosów Sima... No wszystko. Cóż z tego jednak skoro nie widzimy Sima na parcelach publicznych, grywalność kuleje i od samej gry odrzuca mnie już po pięciu minutach? W trójce panuje chaos, nie możemy normalnie kontrolować Simów, tylko biegamy za nimi (jeden Sim w parku, drugi w domu, trzeci jeszcze gdzieś indziej i weź to ogarnij). Skomplikowanie w Simsach to nie jest coś czego szukam, już w dwójce opcji jest tyle, że czasem nie wiem co wybrać. Trójka oferuje więcej opcji dla budowniczych, ale dla mnie nie ma to znaczenia, dla mnie liczy się sama gra, a interakcje w dwójce są o wiele lepiej rozmieszczone. Poza tym w trójce niejako wymuszone na graczu są wyprawy na miasto, przez co gra traci na klimacie. Twórcy za bardzo się rozdrabniają, teraz wyjdzie czwórka i znowu dziesiątki dodatków... Jeśli chodzi o trójkę to wypróbowałam jedynie podstawę, ale nie przekonała mnie ta gra, po prostu, powody wypisałam już wyżej, może kiedyś pozbędę się uprzedzeń, w co raczej wątpię... Teraz przechodzę do sedna, do czwórki.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
|
![]()
Dokupywanie ziemi mi się podoba. Jak i reszta newsów.
![]()
![]() |
#379 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ej, jaki rzęch, trójka mi śmiga aż miło!
![]() Zresztą, przetestuje się przed kupieniem xD Jak nie zadziała to trudno, jakoś przeboleję, bo nowego kompa nie kupię na pewno ![]() A mówił ktokolwiek tak już na pewno oficjalnie o porach roku? Bo raz ludzie piszą tak, raz siak i w końcu nie wiem ![]() I ciekawi mnie, czy będą też ciekawe tajemnice w grze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Reputacja: 21
|
![]()
@Liv - chyba jednak rzeczywiście będzie można budować po staremu, tak w sumie wynika z najnowszego newsa. I bardzo dobrze
![]() Nareszcie będzie można trochę poszaleć z budowaniem! ^^ Bez bawienia się kodami, nawet bez dodatków z neta. Ciekawy jestem tylko jak będą się prezentowały obiekty. W trójce strasznie mi przeszkadzały. Wyglądały okropnie ciężko, kanciasto, brzydko po prostu. Szczególnie jeśli je porównać do megadopracowanych, realistycznych roślin i drzew (to jedna z nielicznych rzeczy jakie mi się w trójce podobały i, które udały się twórcom). Miejmy nadzieję, że będzie inaczej ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 22.08.2013 - 19:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|