![]() |
#472 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Przykład Qwerty z Umbridge jest bardzo dobry, też bym chciała móc stworzyć jędzowatą, różową landrynę albo poczciwego, kochającego zwierzaki metala. Nie chciałabym żeby mi simy stroiły fochy, które zburzą mój pomysł na ich historie, upodobania i charaktery ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ten tryb budowania prezentuje się całkiem nieźle :3 Rzuciło mi się w oczy, że w katalogu (z oknami chyba) była cała masa obiektów. Może w końcu dostaniemy podstawkę, w której nie będzie dwóch rzeczy na krzyż...
Ciągle nie mogę przeboleć wyglądu roślin. Jak tak będą wyglądały w finalnej wersji to ja dziękuję -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
Powiem tyle, jest to wersja pre-alpha w której może się zmienić wygląd np. fryzur, dodane zostaną nowe rzeczy ale nowego silnika gry dla roślinek już nie napiszą
![]() Musimy się z tym pogodzić, ale czy grafika jest najważniejsza ? Natłok tych wszystkich opcji które przed chwilą przedstawiłem w newsie usprawiedliwia tą kreskówkową grafikę. |
![]() |
![]() |
#475 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A może by tak pożar w studiu...? ;] Zawsze to jakaś szansa, że w ostatniej chili zmienią grafikę!
Chciałabym już wypróbować ten tryb budowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Taki pożar mógłby być też powodem by wydać grę szybciej, bez ówczesnego testowania i bez większości opcji. W końcu muszą jakoś zarobić, by przywrócić studio do użytku.
![]() ![]() EDIT: Tak w ogóle to nowego silnika się nie pisze pod same rośliny. Akurat bardzo często używa się gotowych technologii napisanych przez firmy trzecie. Np. The Sims 3 wyraźnie korzysta z dość przestarzałej wersji Speedtree. W ogóle gdyby twórcy simsów myśleli, mogliby dodać właśnie to Speedtree a potem wydać narzędzia do tworzenia obiektów, w tym odchudzoną wersję edytora speedtree do szybkiego tworzenia drzew: http://www.can-con.ca/tumblrpics/speedtree.jpg Z drugiej strony, jeśli pamięć mnie nie myli, jest możliwość przeniesienia drzew stworzonych przy Speedtree do gry nie posiadającej w/w technologii. Ostatnio edytowane przez Caesum : 25.08.2013 - 18:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
|
![]()
Wie ktoś jakie dojdą kariery? Mam na myśli oficjalne oraz nieoficjalne
![]()
![]() |
#478 | |
|
![]() Cytat:
![]() - Mogą wreszcie pokazać coś ciekawszego? Powoli te ujawniane "nowości" zaczynają mnie irytować. Moim najlepszym przyjacielem może zostać czajnik! Kurde jaka radość. Nie wyjdę dzisiaj z domu, gdyż jestem w żałobie- usunęłaś mi mój ukochany czajnik! ![]()
![]() |
![]() |
#479 |
Guest
|
![]()
Na razie nic szczególnego na temat prac nie wiadomo.
Edit: Tak wgl. przepraszam za obciętego newsa ale niestety Ilona uznała część mojego posta jako plagiat jej zacnych newsów ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Damian : 25.08.2013 - 18:41 |
![]() |
![]() |
#480 |
Reputacja: 21
|
![]()
Tak czy siak powinni coś (cokolwiek) z tymi drzewami zrobić
![]() A jak nie to liczę na to, że internetowi twórcy nie zawiodą :> |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |