![]() |
#571 |
Guest
|
![]()
Wy tylko potraficie narzekać.
Mi to zdjęcie nasuwa dwa słowa - Merry Christmas ? Po co te lampki http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2013/08/mmm.jpg Źródło: DOTsim Edit: Przeglądnąłem wszystkie polskie fora i wszystkie mają narzucony ten sam temat :x Porozmawiajmy nt. oczekiwań dot. dodatków i akcesorii Ostatnio edytowane przez Damian : 28.08.2013 - 19:32 |
![]() |
|
![]() |
#572 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Gra będzie świetna i tyle. |
|
![]() |
![]() |
#574 |
Reputacja: 14
|
![]()
Damian, ja gram w dwójkę
![]() po kupieniu kompa tylko chwilę pobawiłem się w trójkę ale szybko mi się znudziło i wróciłem do poprzedniczki. Wiesz czemu? Bo jest najlepsza i coraz bardziej obawiam się tego, że czwórka nie odbierze jek tego tytułu :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Reputacja: 10
|
![]()
@upup - ja też gram w dwójkę. Trójka niby mi się podoba, ale zawsze po jakimś czasie przestawiam się na jej poprzedniczkę. To przez sentyment - dwójka towarzyszy mi przez prawie pół życia, a trójką zajmuję się od 2,75 roku XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
|
![]() Cytat:
![]() Na razie nie narzekam chyba na nic czwórkowego, poza może plastikowymi włosami, i każdy news na temat tej gry mnie cieszy ![]() ![]() Edit: no dobra, nie podoba mi się brak pór roku i zwierzaków w podstawie ![]() Ostatnio edytowane przez Kerbi : 28.08.2013 - 21:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Guest
|
![]()
Cytuję, Karol "GlossyGlem"
Budowanie do 11. września, animacja do 19. września. Z animacją związane są najlepsze informacje, po których narobicie w gacie. Klaskaliśmy przy każdej pokazanej rzeczy Do powyższych dat jest zakaz pisania / mówienia / udostępniania informacji nt. powyższych rzeczy. Ostatnio edytowane przez Damian : 28.08.2013 - 22:20 |
![]() |
![]() |
#578 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Czekam aż gra wejdzie w fazę beta, wtedy wyrobię sobie pełne zdanie na ten temat. Ostatnio edytowane przez Caesum : 28.08.2013 - 23:00 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
|
![]()
Wróciłam z wakacji, a tu tyle nowych informacji na temat czwóreczki, aż oczopląsu dostałam
![]() Podoba mi się CAS i brak suwaków i zastąpienie go przeciąganiem myszki - daje to większe możliwości. Mam nadzieję, że nie zrezygnują z kreatora stylów, bo to jest świetna sprawa. Tryb budowania też jest fajny - bo już od jakiegoś czasu marzyło mi się stawianie "gotowych" pomieszczeń i dostosowywanie ich za pomocą przesuwania ścian i przenoszenie w dowolne miejsce wraz z meblami. Podobają mi się emocje i mimika simów ![]() Fajnie, że simy będą mogły robić kila rzeczy na raz, np. prowadzić konwersację podczas spożywania posiłków - chociaż z pełną buzią nie powinno się rozmawiać ![]() Do ostatniej chwili marzyłam, że wprowadzą w podstawie pory roku i zwierzaki, ale przecież skupiają się na emocjach, wiec nie mają czasu na pierdoły. W zamian oczekuję tych dwóch dodatków jako pierwszych. Czekam na kolejne informacje, bo na pewno jeszcze nie raz twórcy nas zaskoczą. Oby tylko pozytywnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
|
![]()
Czwórka zapowiada się nieźle i chociaż sceptycznie do niej podchodziłam na początku, to w sumie nie podobają mi się tylko dwie rzeczy, plastikowe włosy i brak "Stwórz Styl". O ile pierwszą bolączkę załatwią dodatki nieoficjalne, o tyle kreatora stylów nie da się niczym zastąpić... Jest to minus tak wielki, że choćby z tego powodu gry nie kupię. A nie kupię z trzech powodów, dla mnie trójka jest i będzie najulubieńszą odsłoną Simsów, szkoda mi kasy na czwórkę, skoro lubię trójkę, no i mój komp mógłby już nie wytrzymać kolejnych Simsów. Teraz największe emocje budzi we mnie ostatni dodatek do trójki, bo zapowiada się jak dla mnie milion razy ciekawiej niż czwórka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|