![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten efekt niedomkniętych ust mi się nie podoba. Zwłaszcza na przybliżeniu twarzy źle to wygląda.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
Prześliczna
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Simka jest śliczna, podoba mi się.
Tylko usta i buty mi nie pasują, a tak to jest ok. 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Reputacja: 17
|
![]()
Trochę ciężko mi ocenić przez boczne światło, ale ogólnie wydaje się być całkiem ok
![]() Na pewno nie podoba mi się mejkap oka, nie lubię tak spiczasto zakończonej kreski w wew. kąciku ![]() Być może dolna warga delikatnie zbyt gruba i nos trochę spiczasty ![]() Fryzurka na plus, trochę dziwnie skrojone ubranie (szczególnie te kieszenie), ale tragedii nie ma ![]() Daję jej 8/10 ![]()
![]() |
#75 |
|
![]()
Podoba mi się w niej wszystko oprócz ust. Ma je jakoś tak dziwnie, nienaturalnie wydęte, może kąciki jej ust są zbyt głęboko.
Ale pomimo to jest świetna i wygląda seksownie jak na policjantkę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
No hej
![]() ![]() Ubranko z butami mi się średnio podoba, ale pasuje do niej ![]() I tak jest śliczna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Wybacz, ale nie podoba mi się prawie żadna... Ciężko mi to mówić, naprawdę. Przyjrzałam się wszystkim dokładnie, porównałam sobie zdjęcia i prawie każda wygląda tak samo. Już wyjaśniam, dlaczego tak myślę.
1. Wszystkie mają pociągłą twarz, oprócz tej cukierkowej i blondynki w krótkich włosach - mogłabyś trochę poeksperymentować, bo mam wrażenie, jakbyś cały czas robiła te simki tylko na jednej i zmieniła im parę szczegółów, jak oczy czy usta 2. WIELKIE OCZY... Po prostu są przerażające! Szczególnie u tej tutaj - aż tęczówka się przez to popsuła, wygląda to niezdrowo, nawet jak na simsy 3. Nosy. Nie dziwię się, że mogą ci nie wychodzić, bo jak dla mnie sztuką w simsach jest zrobić przyzwoity nos ![]() 4. Te i te - czyżby za dużo botoksu? ![]() Najbardziej spodobały mi się dwie simki: czarnulka i Kiley (? wybacz, jak przekręciłam ![]() A ta - wybacz, ale wyszła tragicznie, okropnie mi się nie podoba. Wygląda staro, bo pewnie za bardzo zagłębiłaś kąciki przy nosie (czy jak to się tam zwie), w dodatku ta wysuniętą szczęka niszczy wszystko. I te oczy! Są chyba największe ze wszystkich! ![]() Przede wszystkim myślę, że mogłabyś rzucić sobie konkretne wyzwanie. Na przykład postarać się zrobić simkę z takim nosem i szczęką (Lea Michele), taki nos (Amber Riley) też mógłby ciekawie wyjść, lub na przykład zrobić simkę na takie podobieństwo (Naya Rivera) ![]() Niestety, według mnie poniektóre są naprawdę do siebie aż za bardzo podobne, to daje po oczach. Nie przejmuj się za bardzo i rób dalej swoje simki - albo coś nowego, jak ci proponuję, albo nadal w swoim starym stylu - to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. ![]() I tak przy okazji: wstawiaj zdjęcia z CAS, albo jakieś konkretne ukazujące całe ich twarze, bo naprawdę ciężko mi jest ocenić, jak są np. w takiej lub w takiej pozycji (akurat w tej pozie chodzi o to, żeby simka zrobiła dziubka, więc nie wiem, czy to wina pozy, czy naprawdę ma takie wielkie usta i wydatne policzki). edit: wiem, wiem. ostatnia aktualizacja była miesiąc temu i odkopałam temat, ale chciałam coś ocenić, bo: 1. jest mało tematów, 2. już od miesiąca chciałam to napisać, jeszcze zanim miałam konto. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez rawrvera : 06.10.2013 - 22:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
rawrvera - dzięki za taką obszerną opinię.
![]() No, trochę przykro mi słyszeć, że nie podoba Ci się prawie żadna simka, ale cóż. ![]() W końcu każdy ma własne poczucie piękna i każdemu podoba się co innego. ![]() Co do tego, że simki wyglądają podobnie - to dziwne, bo ja mam na tym punkcie obsesję i przy każdej staram się modyfikować zarówno kształt twarzy jak i szczegóły, czyli usta, brwi i oczy. Skoro niemal wszystkie mają taką pociągłą twarz, postaram się trochę poeksperymentować i stworzyć jakąś z inną buźką. ![]() Wielkie oczy, cóż, zaznaczałam, że mam do nich słabość. ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że chociaż nosy Ci się podobają. ![]() No wiesz, nie wszystkie duże usta są od razu potraktowane botoksem. ![]() W każdym razie, u Celeste (pierwszej simki) może faktycznie przesadziłam z rozmiarem, postaram się zwracać na to większą uwagę. Czarnulka też mi się podoba, jest chyba najładniejszą simką, jaką zrobiłam. ![]() Co do Rose, czyli tej z wysuniętą szczęką - właśnie tę szczękę zrobiłam jej po to, aby się wyróżniała i nie była podobna do reszty simek, jak widać nie wyszło. ;_; A co do tego, że wygląda staro, hmmm, nie powiedziałabym. ![]() ![]() Makijaż to dla mnie czarna magia, nie jestem specjalistką w tej dziedzinie, także moje simki pewnie w większości mają nieodpowiednio dobrane szminki, cienie czy kreski. ![]() Hmmm, z tymi wyzwaniami to mnie zaskoczyłaś, nie powiem, mogłoby wyjść nawet ciekawie. ![]() ![]() Cóż, postaram się, aby simki nie były do siebie podobne, przynajmniej do tego stopnia. ![]() Ale duże oczy bardzo lubię, tak więc pewnie będą się one ,,pojawiać'' przy kolejnych tworach, oczywiście postaram się, by wyglądały one naturalnie. ![]() No dobrze, będę też wstawiać zdjęcia bez żadnych póz, aby można było się simce lepiej przypatrzeć. ![]() mam jakiś uraz do tych z cas-u A temat z simkami założyłam tylko i wyłącznie dla relaksu. ![]() Nie mam jeszcze wyrobionego stylu i traktuję tworzenie simek jako zabawę. Nie liczę na pochwały, bo wiem, że moje twory do najwybitniejszych nie należą. ![]() Tak czy siak, dziękuję Ci bardzo za opinię. Postaram zastosować się do Twoich rad i mam nadzieję, że kolejne simki zrobią na Tobie lepsze wrażenie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Zrobiłam nową simkę, i przyznam szczerze, że jestem z niej zadowolona.
![]() Poznajcie Evę. ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałam o fotce z CAS-u, mam nadzieję, że mi wybaczycie. ![]() Jak wrażenia? c: btw, tylko u mnie taka słaba jakość? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
No wreszcie coś nowego...
![]() Hm, na pierwszym zdjęciu wygląda super, ale na reszcie tak średnio ![]() Chociaż w sumie to ładna simka, tylko trochę twarz ma dziwną xD I tak twierdzę, że twoja najlepsza simka to Kiley ![]() Jakość... Nienajgorsza. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|