|
|
|
|
#1 | ||||||||
|
Reputacja: 15
|
Ok, fajnie że nowy odcinek już jest
Długość odpowiednia moim zdaniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie widzę żadnego sensu w tym zdaniu. Chyba, że mówiąc "tylko pytanie" miał na myśli, że może zrobić coś o wiele gorszego, żeby wyciągnąć z niej prawdę. Ale wtedy można by to jakoś jaśniej sformułować, bo czytanie między wyrazami ( ) nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy, ofc tylko wg mnie Cytat:
On by jej właśnie nigdy nie wyrzucił, prędzej przywiązałby ją do grzejnika żeby nie zwiała do swojego lovelaska. Cytat:
Chyba raczej "posmarowałam ostatnią kanapkę i ułożyłam wszystko na talerzu" W ogóle pierwsza scena jest dość nielogiczna: Koleś siedzi sobie w pokoju, patrzy na siostrę popijając kawę. Nagle wypada mu filiżanka z ręki co budzi jego siostrę. - Eeeee.... co tu robisz? - A nic, patrze sobie na ciebie. - A, ok. - Gdzie byłaś w nocy jak cie nie było? - A.... U koleżanki! O nie, wyrzuci mnie z domu jeśli sie dowie ze była z Michaelem!!!!! - Nie kłam! Byłaś z Michaelem! - No, ok, byłam. - Acha, to ok. - No, ok, chce się przebrać więc wyjdź - No, ok, na razie. Znajdź teraz chodź jeden paradoks Cytat:
Cytat:
Genialne! Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, generalnie podoba mi się i jestem ciekawy dalszych perypetii Achuj.... eee.... to znaczy Achun!
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|