![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to mówię wam cześć i od razu przechodzę do konkretów,bo nie mam dziś ochoty na zbędne rozpisywanie się. Będę tutaj prezentować swoje simki,jak zdążyliście się już domyślić.Mam słabość do uroczych i słodkich,nieporadnych dziewczynek,więc nie zszokujcie się zbytnio,jeśli nie lubicie takiego stylu.Na pierwszy ogień idzie niejaka Charmaine i Tawana(mam sentyment do dziwnych imion xD )
Charmaine: Zdjęcia twarzy: (w czym jedno przerobione) ![]() ![]() ![]() Na co dzień: ![]() Wizytowy: ![]() Do snu: (sexy króliczki xD ) ![]() Sportowy: ![]() Do kąpieli: ![]() Tawana: Zdjęcia twarzy: ![]() ![]() Na co dzień: ![]() Ubiór wizytowy: ![]() Do snu: ![]() Sportowy: ![]() Do kąpieli: ![]() I robiona dawno temu,Hilary: Zdjęcie twarzy: ![]() Na co dzień: ![]() Ubiór wizytowy: ![]() Do snu: ![]() Sportowy: ![]() Do kąpieli: ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez naughty_girl : 11.09.2013 - 17:00 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
To znowu ja
![]() Dziewczyny przypominają mi trochę gryzonie ![]() ![]() Tawana podoba mi się bardziej, jest delikatniejsza. Wprawdzie wygląda jakby miała lekkiego zeza, ale nie ujmuje jej to urody. Słodka jest przeokropnie, ale jak takie simki lubisz, to takie rób ![]() Mam uwagi co do tła prezentacji. Pierwsze zbyt pastelowo-wzorzyste, drugie zbyt ciemne. Niektóre stroje stapiają się ze ścianą. Tak, znowu uprawiam czepialstwo, ale mam kiepski wzrok, to się czuję usprawiedliwiona ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 39
|
![]()
Na ts3.com jesteś simeczka1212?
![]() W każdym razie zgadzam się z Agor-ią - te nosy wyglądają dziwnie - sprawiają, że simki wyglądają jak koty perskie albo kosmitki. ![]() Za to - muszę przyznać - mają swój urok. Ubrania u Charmaine wyglądają trochę cukierkowato, ale pasują do niej. Do garderoby reszty pań nic nie mam. Ogólnie rzecz biorąc nie mój typ, ale to kwestia gustu. @ up: MissKaXxx ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 11.09.2013 - 23:51 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Najmniej podoba mi się Charmaine, ma dziwny nos i w ogóle.
![]() Najładniejsza wg. mnie jest Hilary, urocza simka. Bardzo fajna. Tawana też w sumie nie jest zła, ale mam również zastrzeżenia co do nosa. Ogólnie całkiem spoko. I zapraszam do siebie. ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Woooow :o Piękne *___*
Rzeczywiście, wszystkie mają takie małe noski ![]() Co do sesji, na zdjęciach pierwszej simeczki tapeta jest za bardzo pstrokata i nie można skupić się na twoim dziele. ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Te noski są nie teges, nie podobają mi się.
![]() Poza tym simki nawet ładne. Ta ostatnia nie podoba mi się w ogóle, pierwsza nawet ładna, druga spodobała mi się najbardziej. Pozdrawiam. Cx |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Naughty_girl dostrzegłem to od razu i muszę przyznać, że świetny wyszedł ci ten remake Gwen Glover, wręcz uwielbiam 3 zdjęcie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Coś mi nie gra w ich nosach, wsztkie mają taki sam, malutki nosek, który w najmniejszym stopniu nie dodaje im uroku. Proporcjonalnie nie pasuje do reszty twarzy, jak to już zresztą poprzednicy zauważyli.
Ale generalnie podobają mi się. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
z Charmaine bardzo uroczy rudzielec, ale ma zbyt maly i krotki nos.
Tawana ma ciekawa urode, podoba mi sie, ale znowu - nos za krotki! wszystko psuje, jest nieproporcjonalny, niestety. ladne wlosy i twarz. Hilary, aww mnie urzekla, bardzo milo mi sie kojarzy, slodziutka. zmienilabym tylko kolor soczewek - lub wymienila je na takie, jake ma Tawana. |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Charmaine - średnio mi się podoba. Dobierasz jej stroje, w których ma szerokie biodra - szczególnie strój dzienny i kąpielowy, a piżama ma taki sam wzór, jak tapeta!
Tawana - jest bardzo ładna. Na drugim zdjęciu przypomina mi Islę Fisher. Też ma jakieś strasznie szerokie biodra. Hilary - moim zdaniem najładniejsza z dotychczasowych simek. Ma śliczne usta i oczy. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|