![]() |
#811 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#812 | |
|
![]() Cytat:
![]() Racja, bez filmiku dość ciężko się jakoś porządnie wypowiedzieć, ale nie zmienia to faktu, że są to informacje bardzo na plus. Przynajmniej ja tak uważam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
|
![]()
Nie no same zmiany również oceniam na plus. Zdaję sobie sprawę, że do premiery jeszcze mnóstwo czasu i w tej chwili nie dowiemy się wszystkiego, ale te zapowiedziane wycieki informacji mogłyby zawierać coś takiego, o czym jeszcze nie słyszeliśmy.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
|
![]()
Jestem w trakcie czytania tego angielskiego tekstu o animacjach. Całkiem dobrze to opisują. Szczerze to mam mieszane uczucia. Z jednej strony chciałoby się, żeby napakowali do tej gry jak najwięcej opcji. Z drugiej strony jeśli napakują tyle opcji, to nie wiem czy jakiś komp to pociągnie, a ekipa pisząca ts3 strzeliła sobie parę razy w stopę więc... Nie bardzo wierzę w te ich zapewnienia o stabilności gry... Fajnie się to czyta, spodobało mi się np. że Simy mogą siadać na łóżku, żeby coś zjeść, a nie ma wolnego krzesła przy stole. Albo jak grupa 20 Simów stoi w dużym kole i mają wejść do środka, podobno będą się pięknie wymijać. Animacja siadania na krześle ma być płynna, czyli Sim podchodzą do krzesła skręca i płynnie siada na krześle. Simy reagują też na swoją obecność, jak siedzą i gadają, to patrzą na siebie, ale też potrafią się przekręcić w krześle, żeby to naturalniej wyglądało. Jeśli grupa Simów stoi w drzwiach i rozmawia, a inny Sim chce przejść, to udaje mu się to zgrabnie... Słowem wszystko ma być "pięknie i uroczo"... skąd my to znamy? Wszystko to marketing i umiejętne zachwalanie produktu, bagatelizując jego wady.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
|
![]()
Nie wiem czy to zachwalanie, tzn ogólnie uznałbym, że tak bo EA to straszni bajkopisarze
![]() ![]()
![]() |
#816 |
Reputacja: 15
|
![]()
Akurat płynne animacje to mnie jakoś w ogóle nie obchodzą. Mi chodzi o to, żeby to działało, a żeby sim przez pół dnia się jakoś dziwnie ustawiał i przechodził z miejsca na miejsce żeby drugi sim mógł przejść. Co do np. gadania przy stole, zauważania innego sima - przecież to wszystko było... tak samo siadania jak nie ma miejsca. Ba! W trójce simy siadają na skraju wanny!
![]() |
#817 | |
|
![]() Cytat:
![]() To się nazywa wielozadaniowość ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#818 | ||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie jest to jednak właściwa animacja, tylko błąd gry. Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ale widać, że jak sim bardzo chce, to potrafi! xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 41 (0 użytkownik(ów) i 41 gości) | |