Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Videostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.09.2013, 19:27   #1
zły chipsik wrogar

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Kryształkowe Rozterki-zajrzyj LP!

Cytat:
Napisał Gio Zobacz post
Zanim się weźmiesz za granie w gry proponuję przeczytać kilka książek, żebyś potrafił się w jakiś normalny sposób wyrażać. A od tego "nie" na końcu zdania to można po pewnym czasie dostać białej gorączki. I angielski też by się przydał. Jak usłyszałem sunset wymawiane przez "u" to myślałem, że ryknę śmiechem Poza tym podszedłeś do tego w ogóle bez przygotowania, takie miotanie się, najpierw włączasz muzykę, potem wyłączasz :/ A jak czytałeś opis Sunset Valley (po co to też jest chyba tajemnica) to naprawdę ciężko było cokolwiek zrozumieć, a większość zrozumiałem chyba dlatego że znam ten opis niemal na pamięć. Trochę brzmisz jakbyś w ogóle nie przełykał śliny, albo właśnie wziąłeś porządnego łyka jakiego napoju gazowanego Nie mówię, że to źle, po prostu nie musisz tak szybko napieprzać, mów powoli i wyraźnie. I przy ładowaniu naprawdę powinieneś zrobić cięcie - jeżeli ktoś będzie chciał poznać historię serii to sobie wejdzie w Wikipedię. Gra ładowała się ponad 3 minuty, w 14 minutowym filmiku - widzisz tu jakiś sens? W bólach dotrwałem do końca i to było jedne z najgorzej spędzonych 14 minut w ostatnim czasie, a przynajmniej jeśli chodzi o moją część życia spędzoną w internecie
Tak czy siak drugiego odcinka już nawet nie włączałem. A link do innych serii to strzał w kolano.

Ale dobrze, że masz jakiś pomysł i chcesz coś robić. Może po prostu musisz trochę poczekać, urosnąć i wtedy zauważysz jakie robisz błędy. Bo chyba oglądałeś to co nakręciłeś?
Nie odbierz tego źle ale twój Komentarz To takie czepianie się by się czepiać-bo chyba tylko tobie Odcinek Nie apasuje [1 może rzeczywiście pare osób nie lubi ale zobacz sobie 2 3 jeszcze też nie ma za dobrych Ocen Ale to dlatego że jest BARDZO nowy]
down.Ale Editów

Ostatnio edytowane przez zły chipsik wrogar : 19.09.2013 - 20:03
zły chipsik wrogar jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.09.2013, 11:29   #2
Malfurion

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Kryształkowe Rozterki-zajrzyj LP!

Cytat:
Napisał zły chipsik wrogar Zobacz post
Nie odbierz tego źle ale twój Komentarz To takie czepianie się by się czepiać-bo chyba tylko tobie Odcinek Nie apasuje [1 może rzeczywiście pare osób nie lubi ale zobacz sobie 2 3 jeszcze też nie ma za dobrych Ocen Ale to dlatego że jest BARDZO nowy]
down.Ale Editów
Co to w ogole za odpowiedz? Swoja opinie mam bazowac na lajkach z YT?
W calej rozciaglosci zgadzam sie z Gio. Popelniasz mase bledow. Z trudem wytrzymalem sluchajac cie, poniewaz nie potrafisz zainteresowac widza swoja wypowiedzia, a to tez jest wazne. Przy "sunset" wybuchlem smiechem, ale potrafie to jeszcze wybaczyc. Ogolnie rzecz biorac, tutaj nie wystarcza drobne szlify, ale moocna poprawa doslownie wszystkiego. Niestety. Pomijam juz zupelnie kwestie, ze mimo wszystko jest to temat do publikowania VS a nie letsplay'ow. Bez oceny liczbowej.

Ostatnio edytowane przez Malfurion : 20.09.2013 - 11:33
Malfurion jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania