|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Rany nie wiedziałam, że te system są aż tak różne... Ja mam Windowsa 7 x64 (Home Premium), wszystko działa jak należy. Podobne problemy są z grami, które były pisane pod Vistę. Niektóre da się uruchomić, inne niestety nie. Może spróbuj z Originem? Możliwe, że po prostu płytka z podstawką Simsów jest na tyle stara (nie chodzi mi o to, że porysowana czy coś, po prostu to stary program), że nie chce się odpalić. Origin powinien dać radę to obejść. Na Originie użyj numerów seryjnych od oryginalnych płyt. Ja będę unikała Windowsa 8, 7 mi całkowicie odpowiada... Jest też taka opcja, by mieć dwa systemy na jednym kompie. Ja tak mam i to genialna sprawa. Mam na jednym komputerze Windowsa XP dla staroci, i 7 dla nowości
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Odnawiam temat bo ja też mam duży problem..
Mam laptop z 64-bitowym systemem Windows 8.1 z Intel corem i5-4210U Simsy o dziwo się zainstalowały ale po kliknięciu już w ikonke pojawia się taki komunikat ŻE NIE MOŻNA URUCHOMIĆ PROGRAMU, PONIEWAŻ NA KOMPUTERZE NIE ZNALEZIONO d3dx9_31.dll SPRÓBUJ PONOWNIE ZAINSTALOWAĆ PROGRAM ABY NAPRAWIĆ TEN PROGRAM. Instalowałam kilka razy, robiłam to jako admin, rozwiązywałam te problemy z systemem (bo gra na XP i viste) ale to nic a nic nie pomaga.. Co robić?
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|