![]() |
#131 |
Reputacja: 23
|
![]()
Mafia - pomyślałam. - Od razu zaczęła się wypierać.
- Złotko? Lepiej się pilnuj, całe miasto huczy o mafii, dziwi mnie to, że o tym nie wiesz... Bardzobardzobardzo dziwne. No, trudno. Nie chcesz pomóc to nie. |
![]() |
|
![]() |
#132 |
Reputacja: 21
|
![]()
- Tak, słyszałem o tym. Podobno zabili już sporo osób, a policja nadal nie ma nic. Nie mam pojęcia jaka może być strategia mafii... Wszyscy zabici to kompletnie przypadkowe osoby, niezwiązane ze sobą, nie mieli też żadnych wrogów. Tak w każdym razie piszą gazety... Jak sądzisz, jest jakiś klucz do rozbicia mafii?
|
![]() |
![]() |
#133 |
Reputacja: 10
|
![]()
-Są z lekka.... dziwne. Nie sądzisz ?
Ostatnio edytowane przez redmoon : 10.10.2013 - 19:19 |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
- A kto powiedział, że nie chcę? - uśmiechnęłam się słodko - Mów, w czym mogę pomóc a to zrobię. Nawet moi bracia nam pomogą, jeśli potrzeba. - mówiłam poważnie. - spojrzała na chłopaka - No cóż, może troszeczkę.
![]() |
#135 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Roześmiałam się.
- Tak, można tak powiedzieć. Urodziłam się w Nowym Jorku i mieszkałam tam przez 12 lat, potem przeprowadziłam się tu z rodzicami. - dodałam. Przemknęło mi przez głowę, że dziewczyna wydaje się sympatyczna i miło byłoby z nią dłużej porozmawiać. - Jak jest na Florydzie? - zapytałam.
#136 |
Reputacja: 25
|
![]()
- Nie mam pojęcia... Zaraz, czy ta Cherrie, którą spotkaliśmy w parku, nie jest przypadkiem właścicielką tego bloga dla detektywów? - przypomniałem sobie. - Czytałem go niedawno, jest świetna. Może pomogłaby nam dowiedzieć się czegoś więcej o Mafii? Masz do niej numer? - pytałem z entuzjazmem.
Nagle przyszedł SMS od szefa. Zostałem zwolniony. - Qwerty, jak będzie z tą pracą? - dodałem. |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
jechalam samochodem przez miasto obserwujac budynki i ludzi dookola. kilka razy przyjezdzalam do san francisco wczesniej,ale mimo wszystko musialam sie z tym miastem oswoic, jako iz w latach nastoletnich mieszkalam w zupelnie innej czesci stanow.
zostawilam swoj samochod na parking i postanowilam pospacerowac po jeszcze nieznanym sobie miejscu, ktore tetnilo zyciem. nagle uslyszalam swoje imie w rozmowie dwoch osob... znaja mnie tu? jesli tak to dosc dziwne... - dziewczyno, ogarnij sie. - pomyslalam i puknelam sie w czolo. myslisz, ze jako jedyna na tym swiecie nazywasz sie Morgana? - pomyslalam i poszlam dalej, |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Weszłam do baru i usłyszałam cichy dźwięk dzwonka wiszącego nad drzwiami. zmieniłam plakietkę na "otwarte" i powiesiłam kurtkę na wieszaku. Dzisiaj powinno być dużo gości, wszyscy w koło gadają o mafii, dobrze bedzie się zrelaksować przy drinku.
Wślizgnęłam się za ladę i położyłam na niej pojedynczy kieliszek. Nalałam do niego trochę wódki i szybkim ruchem opróżniłam zawartość. |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
Oh my god! Czy ja usłyszałam magia? Oh no! Why wszędzie gdzie mieszkam musi być dangerous? Przyciągam fatum? Biegnąc down the street wpadłam na jakiegoś man. Po tym co usłyszałam i look in to his eyes cała drżąc ze strachu and run away. He krzyczał coś za mną ale nawet się nie odwróciłam. Przystojny...
![]() |
#140 |
Reputacja: 21
|
![]()
- Nie, nie słyszałem o jej blogu. Numeru też nie mam, w końcu ledwo się spotkaliśmy... Ale mówiła, że nas dogoni, więc może zaraz tu przyjdzie.
Hmmmmm..., skończyłeś filozofię, tak? Podzwonię po znajomych, może coś się znajdzie. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|