![]() |
#1202 |
Reputacja: 10
|
![]()
Używałam imageshack'u do OJSG, no proszę was. I do Björk 2 rzeczy: CheyEnne, i czemu na mnie?
Ostatnio edytowane przez Cheyenne : 12.10.2013 - 21:52 Powód: błąd |
![]() |
![]() |
#1203 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
o kurdęłę, chodziło o Ciebie XDD
Pisałaś, żeby nie pisać (ok) na Ciebie muffinfdance, bo to za bardzo oficjalnie, soooo. EDIT: muffin(dance) ale w mafii jest tylko jedna muffinka, chyba, że się mylę ...
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 12.10.2013 - 21:55 |
![]() |
![]() |
#1204 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1205 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
No dobra, nie mówię, że to ty wysłałaś dzisiaj tą wiadomość, ale używałaś (używasz) tej strony, więc cię wpisałem. To nie są moje podejrzenia, choć ty w nich się znajdujesz (podejrzeniach)...
EDIT: właśnie, tak jak każdy, więc nie ma co się poddenerwowywać (ok) ![]()
#1206 |
|
![]()
Nawzajem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
|
![]()
Może zwróćmy uwagę na tych, którzy typują, ale nie pomagają w śledztwie?
Bo łatwo powiedzieć "Ten jest w Mafii!" a już trudniej udawać, że nie masz pojęcia o co chodzi, kto jest w mafii, kto stworzył ten obrazek.
#1208 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
Bo mało się udziela, teraz znikła.. My na pewno nie bawimy się w fabułę? A najgorsze, że jest wiele podobnych oskarżeń "bo sobie poszedł", "bo już nic nie pisze", "bo nagle zamilkł"... To są dowody? Bo ktoś nie wie na kogo oddać głos, albo nie chce kopiować innych postów? Albo musi już sobie iść, bo ma jakieś tam swoje sprawy? Myślmy racjonalnie ![]() Przeanalizujmy wszystko dokładnie. Najpierw ginie motyka, ok, albo się go jakoś przestraszyli, albo to był strzał na chybił-trafił. Później zabijamy niewinnego PP, z naszej strony to był chyba kompletnie strzał na ślepo. Mafia następnie zabija Morganę, która głosowała na Bjork. Może przestraszyli się tych jej typów, których nicków nie chciała na razie zdradzić. My dzisiaj zabiliśmy Charionette, ale przyznajmy się szczerze, że jedyne co na nią mieliśmy to słowa Bjork, na którą Cherrie głosowała i która koniec końców i tak wysłała głos na Gingersa, a nie na osobę, którą sama w końcu zaproponowała. I wreszcie mafia zabija Dona, który na poprzednich głosowaniach oddał głosy tak, jak nasza zdecydowana większość. Czym poczuli się zagrożeni? Albo po prostu chcieli wprowadzić zamieszanie... Też mnie zaciekawiła ta zależność, Yuki głosuje na Morganę, mafia ją zabija, głosuje na Dona, mafia go zabija.. Sama nie wiem, myślę cały czas o Bjork, z jednej strony ta sprawa z Charionette mną zachwiała, ale z drugiej, nie wiem, czy by tak bardzo zwracała na siebie uwagę, gdyby była w mafii. Myślę nad głosem na nią, choć równie dobrze mogłabym zagłosować na SPC, ponieważ jego posty wydają mi się wprowadzać zamieszanie, na Yuki (z wymienionego już wyżej powodu) lub na każdego innego, kto w swoich oskarżeniach używa powodów wymienionych przeze mnie w pierwszym akapicie. A, i wiadomość dla mafii ode mnie: JEŚLI MNIE ZABIJECIE, PRZYSIĘGAM, ŻE DO KOŃCA WASZYCH DNI BĘDĘ WAS NAWIEDZAĆ I ZOBACZYMY KTO BĘDZIE UMIERAŁ POWOLI I BOLEŚNIE ![]() PS. Lubie, tak, mam konto na imageschack i mogę Wam podać do niego link, jeśli chcecie je przejrzeć ![]() Pomyślcie jednak, że ktoś mógł tam sobie założyć tymczasowe konto i wrzucić ten obrazek..
![]() |
![]() |
#1209 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ten obrazek od razu skojarzył mi się z Apocalypsą (która bardzo często używa 'XD'
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
|
![]()
A teraz-zauważcie- Björk pomyślała o mnie i SPC, a my ją typowaliśmy. Jutro głosuje na ''ChAyenne"... Przypadek?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 29 (0 użytkownik(ów) i 29 gości) | |
|
|