![]() |
#1561 |
Reputacja: 11
|
![]()
jeżeli Yuki jest w mafii to nie zabiła Everlastinga bo wszem i wobec ogłaszamy że podejrzewamy ją o bycie mafiozem i zauważliśmy związek z jej głosowaniem i poprzednimi morderstwami... wyłożyłaby się. logiczne
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1562 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mamy 7. Huhuhu, bawię się w Meryam!
![]() Ostatnio edytowane przez Cheyenne : 13.10.2013 - 22:06 |
![]() |
![]() |
#1563 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Jestem również skłonny do głosowania na everPLASTIKA.
I dlatego chcialem, byśmy ujawniali kogo podejrzewamy. Muff moze i wiedziala, kto jest w mafii, ale zostawila nas bez niczego. :'c
#1564 |
|
![]()
Specjalnie się budzę, żeby napisać, że jestem za Everem.
Raz, dwa, trzy Muffnka patrzy! Pozdrawiamy Cię. c: Ja uważam, że zabili świętej pamięci Muffin, ponieważ ona za dużo wiedziała. Coś chyba pisała, że być moze jutro pozna tajemnicę, że wszystko zaczyna się układać w jej głowie... Mafia się przestraszyła, więc ją ściągnęli ze swiata żywych.
#1565 |
|
![]()
Dobra, ja idę spać. Piszę dla jasności
![]()
![]() |
#1566 |
|
![]()
O matko! Mam pewną myśl! A może... Gdy Muffinka powiedziała, że ''być może jutro rozgryzie mafię'', to delikatnie sugerowała nam, że jest Cattanim!
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
|
![]()
Ok, tak sobie kminie. Albo muff byla cattanim, albo zwyklym mieszkancem. Obojetnie, wlsdciwie na razie i tak cattani nic nie zrobil, nie pomogl w zaden sposob. Czysty przypadek, wybrali dla zmyly najmniej rxucajaca sie w oczy osobe, aby zrobic nam jeszcze wiekszy metlik w glowie, a tak na serio wybrali na chybil trafil.
I teraz tak, ja glosowalam na Ever, bo tak mi sie zachcialo. Poprzednie glosowania byky tylko ptzypadkiem, a mafia, gdyby miala poczucie humoru, poszlaby za ciosem i ukatrupila osobe, na ktora zaglosowalam, ale tego nie zrobila. Dwa rozwiazania: albo jest w mafii, albo to elasnie mafia chce zebysmy tak mysleli. Jeszcze jedna kwestia. W mafii sa osoby, ktore bysmy najmniej podejrxewali, ktore snuja tutaj teorie o czlonkostwie i prxynakeznosci innych do mafii. Osoby te bardzo angazuja sie w gre, bo maja wiekszy ubaw niz zwykli mieszkancy. A kto sie duzo udziela...? ![]() Wybaczcie bledy, pisze z telefonu. |
![]() |
![]() |
#1568 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1569 |
|
![]()
Jeszcze napiszę wam to bo nie mogę zasnąć a jutro pewnie zapomnę:
Żeby nie było... W dni powszednie jestem w domu ok. 17 jak skończę zajęcia w muzycznej. Wchodzić zazwyczaj udaje mi się ok. 8 - 14 jak jestem w normalnej szkole i mam dostęp do wifi (ale to zależy od kaprysu czy jest włączone czy nie). Jutro mimo że mam wolne muszę naginać na uroczystość zwaną galą dla nauczyciela więc od 10 mnie nie bd. Podejżewam że wrócę koło 17 po muzycznej (chyba że w prezencie skrócą zajęcia... ŻAL) W pt. zagłosuję i urwę się wcześniej bo gdyż idę na urodziny koleżanki. Tak piszę żeby potem nie było że unikam forum czy coś ![]()
![]() |
#1570 |
|
![]()
Raczej wolę zostawić to do wolnej interpretacji, ale trzeba mieć na względzie, ze mafiozów jest 6, a jak na razie wszyscy głosują, jakby za każdym razem był tylko 1.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|