![]() |
#21 |
Reputacja: 39
|
![]()
Chyba "nienaturalnie".
Nie, nie muszą, ale mogłyby być dobrze wykonane. A twoje simy nie są. Radzę trochę poćwiczyć, poprzeglądać inne tematy, pościągać porządne CC. A dopiero jak się trochę poduczysz, możesz wstawiać swoje simy na forum.
![]() |
#22 |
Reputacja: 11
|
![]()
em... a gdzie zapowiedź?
![]() EDIT: a co do nienaturalnie pięknych - nie, nie muszą być, moje nie są w ogóle nawet ładne :-) Grunt to dobrze je zaprezentować i stworzyć ;D Trzeba wyczuć tą granicę pomiędzy kiczem a 'dziełem' (ahhaa, wlew ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
O to!! AntyMenki!!!
Hej, dzisiaj zaprezentuję wam rodzinę Brown. Dlaczego AntyMenki? Poznacie po biografiach Alexii, Alice i Katy. ![]() Kate/Katy: Katy nie znosi mężczyzn za to co zrobili jej rodzinie, jej chłopak zdradzał ją z 15 dziewczynami! Kate interesuje się medycyną oraz nauką. ![]() Alexia zna się na modzie. Nie znosi mężczyzn za... aż strach mówić... oni ją przetrzymywali i znęcali się psychicznie oraz fizycznie, dziewczyna szybko o tym zapomniała... Alexia pragnie zostać agentką. ![]() Alice lubi gotować. Nigdy nie zdradziła co zrobił jej narzeczony. Więcej nic nie powiedziała o swojej przeszłości... Alice pragnie zostać muzykiem symfonicznym. No to przechodzimy do strojów ![]() ![]() Codzienne ![]() Wizytowe ![]() Piżamy ![]() Kąpielowe ![]() Sportowe ![]() Wierzchne Bonus ![]() Ostatnio edytowane przez KubaBus666 : 17.10.2013 - 14:21 |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Okej, to zacznę.
Ogólnie jest o wiele lepiej jak dla mnie. Kate - jeśli miałabym ustalić kolejność od najlepszej to Kate by była gdzieś tam daleko na końcu. Nie lubię jej twarzy, w ogóle mi się nie podoba. Nie lubię takiego stylu pucułowatej kujonki, no i makijaż jest wręcz okropny. Ciuchy też trochę przesadzone, sprawiają wrażenie ciężkich. Alexia - tu jest już lepiej, makijaż delikatniejszy. Szkoda, że nie widzę dokładnego zbliżenia jej twarzy. Alice - według mnie jest najlepsza, widać, że rysy są już trochę bardziej zmienione. Do czego bym się mogła przyczepić? ![]() Do brwi, maxisowe i brzydkie, fe! Soczewki, takie nierealne, usta za wysoko i za duża broda. Ale i tak najbardziej mi się podoba. |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Zapowiedź Joanny Klimkiewicz.
Zdjęcia z gry ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez KubaBus666 : 18.10.2013 - 21:43 |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Szczeże ;/ robiszfajne simki ale to nic w porównaniu co z tsr tam to jest cud i miód rob ladne simki bo ( jestem chlopakiem wiec moda to nei moja dobra strona ) piegi nie dodają urody D: chyba że sie myle
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 11
|
![]()
Simka bardzo udana! W porownaniu do innych 'dziel' jest wielki progres!
Niestety wciaz robisz male potyczki, choc w sumie patrzac na calosc wydaja sie ogromne. Twarz - makijaz w porownaniu do szyi jest TOTALNIE BIALY, wyglada jakby maźnela sie kredą. Nosek - uroczy, lecz zbyt wąski! Usta wyglądają totalnie maxisowo, to boli. Szczeka, policzka wygladaja smiesznie i tez mi przypominaja szczeki z tych 'podstawowych'. Kolor wlosow zbyt zolty, brwi fatalne. Ma zbyt duze oczy. A co do Chomika - stereotypowego 'kolege'. Piegi oczywiscie ze dodaja uroku, tylko trzeba je dobrze wykorzystac a "Jestem chlopakiem wiec moda to nei moja dobra strona" przemilcze - wystarczy odrobina gustu i poczucia stylu, a nie wiedzy o modzie.. eh... |
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 39
|
![]()
Dżoana w skrócie:
- ma zbyt pucołowatą twarz, - brwi nie pasują, są za wysoko, - ma za wąskie nozdrza, - żółte włosy. Boże, ja nie patrzę, bo dostanę nerwicy, + ma moje ulubione soczewki ![]() + niezły makijaż + ładne usta.
#29 |
|
![]()
Witam, dawno mnie nie było, a to dlatego, że popsuł mi się laptop.
Dzisiaj pokażę wam moją PlumBotkę R0bertę, a jutro nową simkę - Mercedes Wong (czyt. Łong) Nazwisko zapożyczone od Ady Wong z resident evil. Nauczyłem się przerabiać zdjęcia, także powinny być lepsze. No to zaczynamy! Zbliżenie twarzy ![]() Całe ciało ![]() Teraz czas na Mercedes Wong: Bonusy: Od lewej: Codzienny, Wizytowy. ![]() http://imageshack.us/a/img849/2000/gk66.jpg ![]() ![]() Ubrania Piżama ![]() Strój Kąpielowy ![]() Strój Sportowy ![]() Wierzchny ![]() Bonusowe zdjęcia z Oasis Landing ![]() ![]() @Kędziorek: Za duże zdjęcie
Mój kącik Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 10.01.2014 - 23:18 |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
W sumie to nie wiem czy jest sens pokazywania Plumbotów, ale ok.
![]() ![]() Simka mi się podoba. Chyba najlepsza twoja do tej pory. Coś mi tylko nie pasuje w nosie. Ale nie będę się czepiać, 9/10 bo bardzo fajnie wyszła. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|