|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ignorowałam ten dodatek odkąd pojawiły się pierwsze informacje o nim i zobaczyłam jaka będzie jego tematyka. Później już nie oglądałam żadnych zdjęć, żadnych filmów i nie czytałam żadnych informacji na jego temat. No ale, kiedy w końcu się pojawił, musiałam go mieć, bo jako wielbiciel simów czułabym się głupio nie posiadając pełnej serii
![]() Nie grałam jeszcze zbyt długo, ale pierwsze wrażenie dodatek zrobił na mnie bardzo dobre. Okolica jest bardzo futurystyczna, ale i Ja znalazłam tam coś dla siebie. Na wzgórzu jest malutkie osiedle starych domków, które oparły się nowoczesności, a po drugiej stronie miasta jest ogromna pustynia, która kiedyś była morzem (możecie to zobaczyć w temacie ze zdjęciami http://forum.thesims.pl/showpost.php...25&postcount=4) Bardzo mi się to podoba, to takie elementy świata które wzbudzają ciekawość: jak to się stało, że zamiast morza jest tam piasek?, dlaczego te simy mieszkają w takich starych domach?. Widać, że to miasto przyszłości ma jakąś historię, że wiele się tam wydarzyło zanim ono powstało. Ja przynajmniej tak to widzę i przypomina mi to stare dobre czasy The Sims 2, które pełne było takich zagadek ![]() Zgadzam się z poprzednimi opiniami co do mebli. Faktycznie jest ich dużo i są porządnie wykonane. Szkoda, że w poprzednich dodatkach tak się do mebli nie przykładali. Nikt nie wspomniał o zmianie podczas wczytywania gry. Może nie dotyczy ona bezpośrednio tego dodatku, ale wydaje mi się że warto o niej wspomnieć. Teraz, zamiast gapić się w ekran ładowania, możemy pobawić się w wyszukiwanie obiektów na obrazkach z poszczególnych dodatków. Za odnalezienie wymienionego obiektu otrzymujemy punkty szczęścia życiowego, które po wczytaniu gry rozdzielone zostają pomiędzy członków naszej simowej rodziny. Może teraz chętniej będę wysyłała moje simy w podróż ![]() Co do miasta przyszłości, zauważyłam, że nie ma w nim tanich domów. Żeby kupić sobie futurystyczny dom trzeba mieć naprawdę mnóstwo kasy, a szkoda. W bibliotece są tylko dwa domy z tego dodatku i również okropnie drogie. To minus dla osób, które nie przepadają za budowaniem domów, a grają bez kodów na pieniądze. Na razie tyle, jak pogram dłużej, może znów coś napiszę ![]()
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|