|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
1. Kolekcjoner technologii zaawansowanej
-osiągnąć 10 poziom umiejętności technologii zaawansowanej -posiadać grawideskę, kapsułę sypialną, syntezator żywności, holodysk oraz plecak rakietowy 2. Optymalnie wykorzystać czas -doświadczyć wszystkich przyszłości alternatywnych -zostać uhonorowanym posagiem dziedzictwa 3. Więcej niż maszyna -osiągnąć 10 poziom projektowania botów -dać Plumbotowi samoświadomość Zauważyłam, że Emit rozpościera szeroko ramiona i obraca się w tej pozycji, co to za nowy ruch? http://www.youtube.com/watch?v=4o1zr...ature=youtu.be Ostatnio edytowane przez Chloé : 28.10.2013 - 14:18 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
xMalwina - ja gram sobie teraz w utopii i gdy chodzę po pustkowiu to tam widzę dużo takich kopców, dwa razy nawet znalazłam garniec złota ![]() Fatumka - u mnie almanach działa i w teraźniejszości, i w przyszłości, po prostu gdy jestem w utopii/normalnej przyszłości/dystopii opcje zmiany przyszłości są zablokowane. Nie mam pojęcia czemu ty nie możesz go otworzyć
Ostatnio edytowane przez Maritienna : 15.11.2013 - 22:14 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Witam,
czy ktoś podpowie mi, w jaki sposób przeprowadzić inżynierię wsteczną nanitów? Z góry wielkie dzięki :-) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|