![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciężko stwierdzić. Tak jak pisałam wyżej, po ślubie miałam potomków, zrobiłam reset kontinuum bo nie włączał się almanach. Pomogło, zaczął się uruchamiać, ale potomków brak :/ Urodziły się bliźniaki, chłopcy, potomków dalej brak. Urodziła się córka, dalej nie ma potomków :/
EDIT Po usunięciu zawartości Cache i modów jest masa potomków ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez xMalwina : 29.10.2013 - 20:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
|
![]()
Zrób tak jak ja robię zawsze gdy coś w grze nie gra.
1. Zapisz sobie grę w jakimś dogodnym do testów momencie. 2. Za każdym razem jak dodajesz lub usuwasz mody czyść też cache gry, nawet jak z grą jest OK. 3. Jeśli po zabraniu modów i czyszczeniu cache jest OK, to wrzucaj do gry po góra 5 modów na raz. łatwiej jest wyizolować grupę, w której jest wadliwy mod. Jak na nią trafisz to w najgorszym razie czeka Cię pięciokrotne sprawdzanie gry ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Znowu mam problem :/ Nie mogę przeprowadzić się do innego miasta. Wszyscy wsiadają do taksówki, jadą na jakieś zadupie i pojawia się komunikat, że niemożliwa jest przeprowadzka bo trwa inna wyprawa :/ Wszyscy są w domu. Co na to poradzić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Hej! Mam od wczoraj Skok W Przyszłość i mam problem z Zestawem Kwantowym
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Pobierz jeszcze raz ze strony i zainstaluj zestaw od nowa. Masz coś takiego jak "Historia Zakupów" na stronie Simsów i tam masz wszystko co pobrałaś. O i ważna rzecz, w katalogu DCBackup w moich dokumentach są różne pliki. Zaleca się ich skasowanie, ponieważ wtedy gra chodzi ciut szybciej, ale jest tam plik ccmerged.package i on musi tam zostać, odkąd EA wydaje dodatki tzw. "Specjalne" (zawirają nowe interakcje, animacje nastrójniki), ten plik musi leżeć na swoim miejscu, bo on właśnie ma zapisane w sobie te wszystkie interakcje itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Gdy teleportuje się do przyszłości to nie mam sima. Sim znika i po prostu go nie ma. Jak to naprawić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie jeżeli mam księgę Ćwirów i simowie nie robią animacji ,a ni nic to będą to robić po usunięciu ów plików.
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Nie dowiesz się dopóki nie sprawdzisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
A nie masz jakiejś aktywnej misji z Wymarzonych Podróży?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |