![]() |
#51 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Hej ale jak wpiszecie boolproptestingcheatsenabled true i klikniecie z shiftem na lunetę to wyświetla się "get abducted", weźcie to i Sim zostanie porwany. Myślę że oni tak jakoś zrobili a potem żeby wszystkich graczy zżerała ciekawość to dali jej klona w Dziwnowie
![]()
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiemy. Tyle, że sim jak zostaje porwany to zawsze go "zwracają" więc nie było potrzeby klonowania. Tą informacją niczego niestety nie zmieniłaś bo jestem przekonana, że jednak większość osób zdawało sobie z tego sprawy. Niepotrzebnie zakładałaś nowy wątek. Wybacz :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Ja mam zupełnie inną teorię. Moim zdaniem Bella nigdy nie istniała w grze tylko może w jakimś programie. Dodali im wspomnienia, zaznaczyli ją w drzewie (słyszałam o przypadkach, że sim nigdy nie istniał, a był w drzewie) i po sprawie. A ten NPC z Miłowa może być jakimś nie dociągnięciem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
To jest jakaś farsa. Nie wiemy czym twórcy się posługiwali przy tworzeniu simów, okolic itd. więc moim zdaniem ta zagadka w dalszym ciągu pozostaje pod znakiem zapytania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
przecies to twurcy pewnie mają jakiś program do edytowania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
<odświeża temat> Zobaczcie co znalazłam przed chwilą: https://www.youtube.com/watch?v=IGaZT9gOEh4 Ktoś to bardzo fajnie przedstawił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
faktycznie niezłe oglądałam jakiś czas temu
![]() myślę, że Bella istniała, bo skąd wzięły by się zdjęcia z folderów w storytelling? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
A wiecie co ja wymyśliłam?
![]() Tadaam! Wymyśliłam to przed snem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Ja myślę że to było tak: Bella poszła do Dona spoglądała w teleskop i siostry Kaliente z zazdrości poprosiły swojego dziadka by ją porwał.Kosmici stworzyli nieudanego klona którego wypuścili dla zmyły w Dziwnowie , a Bella przez eksperymenty straciła pamięć i wróciła do Miłowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
A ja myslę, że Bella to Kasia Langerak po zmianie imienia i nazwiska
![]() Bella po prostu chciała się oderwać od Ćwirów i zmieniła imie i nazwisko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|