![]() |
#62 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie. Nie wiem o co chodzi, rodzinę przeprowadziłam normalnie, z biblioteki, jakoś poszło
![]() Cytat:
Jak to nie zadziała, to może spróbuj kodu resetsim Imię Nazwisko, możesz też spróbować wyczyścić zawartość folderu DCBackup oprócz pliku ccmerged.package, bo bez niego cośtam może podobno się dziać. Mi to często pomaga. DCBackup znajdziesz w dokumentach, folderze Electronic Arts. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Witam. Mam problem z uruchomieniem gry nowego dodatku. Problem pojawia się przy dużej ilości plików w folderze Mods. Gdy usunąłem większosc plików gra się włącza. Czy w nowym dodatku jest jakieś ograniczenie co do plików w folderze mods? Testowałem i praktycznie za każdym razem przy przekroczeniu jakieś ilości plików gra się nie chce włączyć(tzn pojawia się czarny ekran i nic się nie dzieje) Przy poprzednim dodatku problem nie występował. Gra została zaktualizowana na czysto(pusty folder Electronic Arts) dopieru póżniej plik Downloads i Mods zostały przeniesione). Raz udało mi się grę uruchomić ale niewiem jak gdyż bardzo kombinowałem
![]() Proszę o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Jak miałam dużo dodatków nieoficjalnych, to ten czarny ekran miałam nawet 10 minut zanim gra odpalała... Własnie wywaliłam prawie wszystko, bo to żadna przyjemność z grania.
Może masz któryś plik niekompatybilny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Bardzo się cieszyłam na nowy dodatek. Niestety moja radość nie trwała długo. Wraz z wgraniem nowego dodatku pojawił mi się komunikat jak w tytule. Szukałam informacji w necie: spróbowałam uruchomić grę nie z launcher, lecz miasta mi nie zapisało a pojawiał się tylko błąd 16, zrobiłam reinstalkę dodatku. Teraz kombinuję z wgraniem folderu saves z kopii, którą kiedyś zrobiłam. Nie wiem czy to coś pomoże. Macie jakieś pomysły co jeszcze mogę zrobić?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Znalazł ktoś może rozwiązanie tego problemu z niekończącym się ładowaniem miasta? Reinstalowałem podstawkę jak i Skok w Przyszłość, ładowanie dalej zatrzymywało się na samym końcu i nie chciało iść dalej. No to sobie pomyślałem, że trudno, odinstaluję Skok w Przyszłość, poczekam na najnowszą aktualizację. Odpalam grę za pomocą płytki z Rajskiej Wyspy i to samo - czyli to wina aktualizacji, a nie dodatku. Ma ktoś jakiś pomysł jak ten problem rozwiązać? ;_;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
A jak mam skasować Zestaw Kwantowy tak żeby skasować go z gry? Bo jak skasowałam z Launchera i jeszcze raz pobrałam i zainstalowałam to pokazało: Plik jest już zainstalowany - czyli go nie skasowałam z gry tylko z Launchera i nic to nie dało
![]() ![]() EDIT tak a propos - znalazłam na Yt taki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Tn5qE-ti3OY i tutaj jest ten problem co ja mam i w opisie jest podane jak to rozwiązać, ale jakoś nie rozumiem o co tu chodzi, tłumacz Google też nie pomógł tylko jeszcze pomieszał ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Bella555 : 03.11.2013 - 20:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Sprawdż czy nie usunęłaś zestawu z zakładki "pobrane". Jeżeli tak to zestaw jest dalej w grze. Odinstalować go trzeba z zakładki "obiekty zmodyfikowane".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
No tak, ja usunęłam tylko z zakładki Pobrane...
![]() ![]() EDIT Pobrałam i zainstalowałam od nowa i dalej mam ten sam problem... Posiedzę nad opisem tego filmiku z Youtube, tam pisze, co trzeba zrobić, tylko nie za bardzo wiem, o co chodzi... Ostatnio edytowane przez Bella555 : 04.11.2013 - 17:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
To zależy. Jeżeli instalujesz wszystkie Sims3Packi od nowa, to kasujesz wszystko z DCBackup, a jeżeli tylko odinstalowujesz jeden pakiet to zostaw ten plik, ale resztę skasuj (po instalacji też tam wejdź i skasuj wszystko poza ccmerged.package).
EDIT Na tym filmiku nieźle radzą, żeby zmienić nazwę folderu Simsów z Moich Dokumentów, włączyć Launchera (to powstanie nowy folder), zainstalować Sims 3 packi, a potem plik ccmerged.package przenieść do starego katalogu (tego ze zmienioną nazwą) do DCBackup. Potem nowy folder można już skasować, a staremu przywrócić oryginalną nazwę... Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 04.11.2013 - 18:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|