![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sally - Po pierwsze, chciałabym zapytać o link do okularów. Bardzo mi się spodobały, a sama nie dysponuję żadnym innym kompletem niż tym Maxisowskim. Jeżeli pamiętasz, skąd je pobrałaś, daj znać : ). Pierwszą rzeczą rzucającą się w oczy, kiedy na nią patrzę jest potworny skin. Nieco "barbiasty" i ciut za ciemny jak na kolor włosów Sally. Chyba, że zainwestowała w farbkę. Nos wydaje mi się za długi i duży, a usta kompletnie nie w moim guście - nisko osadzone i wąskie. Twarz jest niezła, chociaż można by ją nieco skrócić podbródek. Oprócz tego, chciałabym zdjęcie całkiem z boku. +Kolczyki do niej nie pasują. Mimo wszystko, plus za makijaż, pomijając usta i nieco przydługie jak na mój gust rzęsy. Po prostu lubię skromne nastolatki, ot co.
Nie jest źle, naprawdę ![]() Suzanne - Tu już widać znaczną poprawę. Chociaż skin nadal mi się nie podoba, to już nieco bardziej pasuje do tej simki z powodu koloru włosów.. Chociaż sama fryzura jest tragiczna i gdybyś nie podała autora, nigdy nie pomyślałabym, że to z Raona. Chyba fryzura z początków działalności - fatalna. Twarz bardzo ładna. Podoba mi się. Nos zdecydowanie za wąski, ale na pochwałę zasługują śliczne usta. Makijaż jest w porządku, oczy wydają się mi być podobne do poprzednich, zakrzywione. Widać po rzęsach, którym mówię stanowcze "nie". Lubię lekki makijaż. Oprawa oczu nie jest w moim stylu, ale usta jak najbardziej. Ładny kolor szminki. Pasuje do tej simki. Ubiór również mi się nie podoba. O ile dół nie jest zły, a nawet całkiem fajny, to bluzka i chusta.. Nie. Myślę, że tą simkę mogłabym pobrać, zmienić skin, popracować nad nosem, zmienić makijaż na nieco inny i przystąpić do grania. Bardzo ładna~. Callie - Patrząc na datę, na jaką wskazujesz w poście nie powinnam była jej zbyt srogo oceniać, ale od razu mówię - w miarę ciemny skin i bardzo jasne blond włosy kompletnie do siebie nie pasują. Nie mówię, że masz trzymać się schematu typu : "Brązowe oczy - Ciemna karnacja - Brązowe włosy", ale mimo wszystko blond i taki skin to najgorszy możliwy wybór. Usta są świetne, kształt twarzy jej pasuje, usta świetne, oczy również, duże i rzucające się w oczy *masło maślane*. Jak już mówiłam, nie lubię umalowanych nastolatek, jednak u Callie mogę to jakoś ścierpieć. Ubranko uwielbiam, a na twojej simce wygląda całkiem nieźle. Myślę, że mogłabym pobrać ^^. Ale mam jedno uprzedzenie. Może jestem dziwna, ale nie znoszę wszelkich rodzajów póz. Chyba, że w Fotostory, gdzie ich wykorzystywanie ma sens. Ale w przedstawieniu simów - nie. Ogółem, to simki prezentują się dobrze, pomijając tą pierwszą. Na dzień obecny moją faworytką jest Suzanne. Jeszcze raz chcę cię upomnieć o link do okularów Sally *w*. Poza tym, czekam na bladego rudzielca z piegowatą twarzyczką i szerokim nosem~. 7/10. Ostatnio edytowane przez Cocombeer : 08.11.2013 - 19:29 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|