![]() |
#12 |
Reputacja: 26
|
![]()
anie_1981 - a ogranicza, ogranicza
![]() Szkoda, że nikt więcej nie skomentował, no ale trudno. Mam już gotowy kolejny odcinek, więc wstawiam go... ale następnym razem ma być więcej komentarzy! ![]() Odcinek 2 w którym Terry przestaje być jedynakiem Mały Terry rośnie jak na drożdżach ![]() Apetyt mu dopisuje. ![]() Jest też dość grzecznym dzieckiem, potrafi godzinami bawić się zabawkami ze swojego pudełka... ![]() Albo też samym pudełkiem. "Gdzie jest bobas?..." ![]() "Tu jest!" ![]() Ale zdarzają mu się gorsze dni. ![]() Tymczasem jego mama wróciła na razie do pracy. Że też się nie boi żonglować tymi pochodniami ![]() ![]() To jednak oczywiście nie znaczy, że zaniedbuje opiekę nad małym. Tutaj uczy go mówić i przy okazji chyba gotować ![]() ![]() A jak mama jest w pracy, opiekuje się nim tata (który nawiasem mówiąc sporo schudł, ćwicząc i stosując lekką dietę). ![]() Czasem tylko ktoś mu w tym przeszkadza. "Nie, nie chcę żadnych garnków po okazyjnej cenie!" ![]() Ci telemarketerzy* są utrapieniem ostatnio. Mamie też zawracają głowę. ![]() Właśnie, mama... Sylvia Marie znów zaszła w ciążę! Małemu Terry'emu przybędzie zatem rodzeństwa. Frankie jest bardzo zadowolony, może tym razem będzie córeczka? ![]() Oczywiście nie zaniedbują pierworodnego. ![]() ![]() ... który właśnie stawia swoje pierwsze kroki. ![]() Żeby było zabawniej, w ten sam wieczór Sylvię Marię złapały skurcze. Zdążyła położyć synka do łóżeczka. ![]() Terry już prawie spał, więc Frankie zawołał chłopaka z sąsiedztwa, żeby przypilnował małego. ![]() I wkrótce do rodziny dołączyła malutka Dorothy... ![]() cdn. *doobra, zdradzę, że to ktoś się chciał z nimi na randki umawiać, ale telemarketerzy brzmią bardziej... realistycznie, noo! Póki co, taka zwykła relacja. Mam w zapasie zdjęcia na jeszcze jeden, MOŻE dwa odcinki i może później będzie nieco więcej opisów... Mam nadzieję, że wkrótce też uda mi się wrócić do opisywania losów Kathy ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|