Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 15.11.2013, 19:19   #2
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: FTS Newsletter 21[23] - Komentarze

To ja skomentuję

Wiadomości, TSP - pomijam, jak zawsze wspaniałe

Forum mówi - dosyć obszernie zostało przedstawione odejście promotorek. Z jednej strony to dobrze, a z drugiej, zabrakło miejsca na inne tematy Fajnie, że zostały zadane także pytania nie dotyczące samego forum tylko tematyki numeru
Nowinki ze świata simów - wszystkie najważniejsze wydarzenia w jednym miejscu, nie mam zastrzeżeń Bardzo podoba mi się pomysł z pytaniem graczy o opinię
Polecane TS3 - nie gram w trójkę, ale podobają mi się polecone rzeczy Szkoda, że tak ich malutko xD
Ranking nicków - jak zawsze mi się podobało
Trudne sprawy - niektórych z tych skrótów nawet nie znałem Dzięki, trochę rozjaśniło mi się w głowie xD
Horoskop - bardzo interesujący :> Wyszła mi piątka
Trochę kultury... - bardzo brakuje mi Rosemarie :< Ale myślę, że anizali nieźle sobie poradziła Z niecierpliwością czekam na następny numer z wiadomych przyczyn
Świat w Pigułce - jak zawsze interesujące informacje, szkoda, że tak pesymistycznie Ale w sumie to nie zawsze powinno być wesoło xD Fajnie, że dowiedziałem się czegoś nowego
Klawa Enklawa - ach, ten wywiad jest boski Więcej takich O drugiej części nawet się nie wypowiem, bo jestem za Skromny na te wszystkie pochwały jakie bym sobie dał
Strefa luzu - uwielbiam te zagadki Od przyszłego numeru szykuje się zmiana, czekam z niecierpliwością

Szkoda, że nie wszyscy dali radę zrobić artykuły :< Ale Skromnie powiem, że numer wyszedł świetnie
Mroczny Pan Skromności jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania