![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tak odbiegnę od tematu.
Ja na 100% kupię Simsy, jak będzie kilka takich rzeczy: - Wybór wzrostu. Zawsze chciałam tworzyć małych i wysokich Simów ![]() - Lepszy... Powiedzmy że "wpływ" historii :3 Chodzi mi o to że nie będzie wysypu staruchów jak zwykle (;- ![]() - CATS (To coś z pędzelkiem. Nie pamiętam jak to się nazywa xd) - Jak ktoś wspominał - jeżeli nie będzie że np. niebieski kolor powoduje depresje, żółty radość. Żółtego nienawidzę, niebieski uwielbiam ![]() ![]() - Cechy... Kocham to ![]() - Nastrojniki. - Tajemnice ![]() - Bella. Skoro w jedynce była dorosła, w dwójce porwana (xd), a w trójce jest dzieckiem, to może w czwórce nagle się odnajduje jako emerytka? ![]() ![]() - Pani Zadecka! - Kościlda ![]() - Krowo- kwiat - Żeby można było popełnić samobójstwo ![]() - Żeby odżywianie wpływało na figurę. - Kariera modelki *.* I np. trzeba by do niej mieć dobrą figurę i ileś tam wzrostu xd - Zamiast kariery sportowca, żeby można było wybrać koszykarza, piłkarza i wgl ![]() - Żeby można było np. dodać 10 pkt. umiejętności na całą rodzinę, przy tworzeniu. I to na razie tyle ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|