![]() |
#11 | |
Sk±d: Kraków
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]()
|
![]() |
#12 |
Sk±d: z planety Ziemia
Reputacja: 39
|
![]()
Mi te¿ wymienione powy¿ej przedmioty siê nie pokazuj±, a dodatkowo wszystkie zas³ony s± nie w tym miejscu co trzeba. Ja mam jeszcze jedno pytanko: z jakich dodatków/akcesoriów do gry (poza RW) u¿ywa³a¶? Bo okna i parê innych rzeczy mi gra wymieni³a.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Sk±d: Kraków
Reputacja: 14
|
![]()
Mlecyk, mam zainstalowane dodatki od N¯ do RW, ¿adnych akcesorii. Wrzucê linki do ¶ci±gniêcia tych powy¿szych dodatków (na blog), widocznie trzeba je sobie osobno ¶ci±gn±æ
![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz bêdzie siê trochê dzia³o ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 09.07.2013 - 14:27 |
![]() |
![]() |
#14 |
Sk±d: w Dalekomie¶cie
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
Jaki kochany ten domek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Sk±d: Gdañsk
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 12
|
![]()
Bo¿e, cudny! *_*
A¿ mi sie zrobi³a ochota na trójkê! ![]() ![]() ![]() A masz tu i mojego 700 posta! ![]()
#16 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 19
|
![]()
Fajny pomys³ - dom jest naprawdê energetyczny. Mimo du¿ej ilo¶ci mocnych kolorów ca³o¶æ wygl±da spójnie i uroczo.
Choæ chyba bardziej widzia³abym ten domek na jakiej¶ ma³ej parceli z uroczym ogródkiem. |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Podobnie jak Björk uwa¿am, ¿e dom bardziej pasowa³by do innego otoczenia ni¿ to, na którym znajduje siê obecnie. Bry³a przypomina zwyk³y klocek jakich mnóstwo na osiedlach z okresu PRL-u.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Sk±d: Dolny ¦l±sk
|
![]()
Domek bardzo przyjemny. Kolory s± bardzo fajnie dobrane - o dziwo nie gryz± siê ze sob±. Super!
Z uwag: Na piêtrze w ³azience, moim zdaniem, ¼le usytuowana muszla klozetowa i wanna (bo s± zaraz ko³o okna), no i pralka nawali³a, bo woda z niej wycieka ![]() Czemu s³u¿y ten "lufcik" ko³o schodów na piêtro? |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Ten domek jest cuudny !
Podoba mi siê to ¿e jest taki kolorowy,weso³y taki ¿ywy ![]() Masz wielki talent wed³ug mnie *>* |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|