Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Simy [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.11.2013, 23:33   #1
Letown

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Requiem for a Sim - Letown

Dzięki za komentarze.

Nawiązując jeszcze do Waszych wypowiedzi - mi nie chodzi o to, żeby simowie byli jacyś megaodpicowani, tylko o ukazanie jak najbardziej różnorodnych cech, które mi się podobają. Bywają ludzie o bardzo charakterystycznych rysach, bywają tacy o przeciętnej, niewyróżniającej się urodzie. Niektórzy bardzo o siebie dbają, niektórzy praktycznie w ogóle.
Każdej postaci wymyślam jakąś historię, charakter, po prostu bez tego nie uznaję sima za skończonego. Dlatego niektórzy mają krzaczaste brwi, inni wyregulowane, jedni są elegancko ubrani, drudzy mają na sobie kompletnie niepasujące do siebie rzeczy. Zależy od usposobienia i charakteru danego sima.
Wiem, że to takie masło maślane, ale podsumowując - zależy mi na realizmie (na tyle, na ile pozwala grafika trójki).

Milan Ostrovsky
28-letni naukowiec, najlepszy przyjaciel Christophe'a, którego pokazałam wcześniej.

bonus

D E V O N
Letown jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania