![]() |
#1 |
Reputacja: 25
|
![]() Witam
![]() Przed Wami ukazuje się pierwszy numer "Simowej gazetki" - projektu, na którego wpadłem... dość dawno. Niestety dopiero gdzieś w zeszłym tygodniu postanowiłem się za niego zabrać. Słowem wstępu, gazetka ma być rozszerzeniem tej znanej z serii The Sims, np. TS3. Gdy czytamy gazetę w prawym górnym rogu ekranu pojawiają się informacje typu "Simka X zmarła", "Rodzina X wyprowadziła się z miasta" itp. Chciałem to odwzorować, uświetnić ciekawszymi artykułami i zdjęciami. Czy mi się udało - nie mnie oceniać ![]() Numery będą ukazywać się co mniej więcej 2-3 tygodnie. Zachęcam do czytania, komentowania i wysyłania do mnie plotek ze świata Simów ![]() Wielkie podziękowanie składam Dianie, bez której gazetka nie mogłaby istnieć. Moje zdolności graficzne ograniczają się do rysunku domu w Paintcie, więc złożenie tego wszystkie w całość w Photoshopie byłoby dla mnie niewykonalne. Lista numerów The Sims Weekly News: TSWN #1 TSWN #2 TSWN #3 TSWN Wydanie Specjalne #1 Zapraszam do lektury TSWN #1 ![]() [IMG]http://oi43.************/262wqj9.jpg[/IMG] Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 09.03.2014 - 18:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
oho, konkurencja
![]() ![]() jeśli chodzi o stronę graficzną, od razu rzuca się w oczy tekst, który powinien być wyjustowany. Poza tym, niektóre sformułowania brzmią trochę "niegazetowo" xD Przykładowo "Kierujemy ważny komunikat" - lepiej brzmiałoby "Podajemy", albo nawet bez czasownika ![]() Pomysł jest interesujący i jestem ciekaw jak to się rozwinie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
|
![]()
Dzięki za komentarz
![]() Nie masz czego, i tak będziemy mieć większą sprzedaż ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: TAK!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 07.12.2013 - 11:17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Następny numer planujemy opublikować 21 grudnia (plus minus jeden dzień)
![]() Zachęcam do wysyłania jakichś zdjęć, artykułów, plotek! Noo, lejdis end dżentelmens! Zredagujmy TSWN razem! ![]() Serio nikt nic nie wie o schadzkach wampirów? Wyślijcie Simów na cmentarz, niech pobawią się w szpiegów! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ciekawy pomysł i bardzo mi się podoba!
A ja nawet na ten brak wyjustowania nie zwróciłam uwagi, bo tak się zaczytałam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Idea takiej gazetki jest bardzo ciekawa. Na pewno wspomogę tę publikację i wyślę gdzieś moich Simków ;D
Co do oprawy graficznej - treść była o wiele ciekawsza od niej. Życzę sukcesów! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() Bardzo się cieszę! ![]() ![]() A do tej pory nie dostałem kompletnie nic ;_; |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dlaczego ten temat został tu przeniesiony?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Świetny pomysł, fajnie się czyta. Czekam na następny numer, mam nadzieję, że będzie ciekawy i zabawny
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|