|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
Love, przepraszam za brak odpowiedzi, kompletnie zapomniałam o pytaniu. XD Wszystkie szminki, których używam, są od IN3S, ale dziewczyna jakiś czas temu usunęła bloga. Gdzieś po Tumblrze krąży chyba link z MEGA, ale nie jestem w stanie go znaleźć, sorry.
![]() Co do tych soczewek... wiem, o co ci chodziło, tylko że ona naprawdę normalnie nie ma takich. Może minimalnie. (Albo jestem ślepa i tego nie widzę.) yrvie: imię Opaque i jej wygląd były zainspirowane utworem "Opaque" Amethystium. To zresztą nawet nie jest jej prawdziwe imię.Mlecyk: toż ona nawet rzęs na tym zdjęciu nie ma! I co, na bogów, masz na myśli, mówiąc "kadrowanie"? Co ma kadrowanie do wyglądu? I jakim zmniejszaniem, zdjęcie jest nietknięte, gdyby było, nie dawałabym go w linku.Searle, Acme nie jest kosmitką. Naprawdę.Dzięki wszystkim za komentarze. :3 -------------- A oto mój WIP z makijażem i normalną fryzurą. Nawiasem mówiąc, ciągle nie widzę w niej Lidy, to chyba przypadek beznadziejny. :/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Xillei : 20.12.2013 - 23:11 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|