|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przepraszam, że dawno tu nie zaglądałam...
Ale już jestem i przeczytałam ostatni odcinek. Myślę, że akcja za szybko się potoczyła. Nie rozumiem dlaczego cztery boginie odesłały nasze bohaterki i pozwoliły przejąć władzę Molterowi ![]() Widzę, że wstawiłeś nowe FS. Na razie nie czytałam i nie komentuję, bo chcę Tobie zaproponować, byś umieścił je w zupełnie nowym temacie. Te dwa odcinki, które już tu są dość długo i które nikt nie skomentował (a może nawet nie zauważył) są zapewne spowodowane umieszczeniem je w starym temacie (mimo, że zapewne nawiązują do tego starego FS). Myślę, że założenie nowego tematu i przeniesienie odcinków (najpierw wstaw jeden i poczekaj na komentarze, a potem następny) powinno zachęcić nowych czytelników do odwiedzenia nowego FS. Co Ty na to? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej
![]() Boginie odesłały bohaterki w przeszłość, aby dać im czas na znalezienie sposobu do pokonania Moltera. Nie chcę za bardzo zdradzać moich pomysłów na następną część, ale powiem, że wrócą one do trochę innego świata ![]() Dzięki za radę, żeby otworzyć całkiem nowy temat, bo rzeczywiście, jakby nikt tu nie zagląda. Myślałem, że kontynuacja w tym temacie, to dobry pomysł ![]() Dziękuje za komentarz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|