Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 31.12.2013, 11:44   #11
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: Simy (TS3) by marandile

Oj ostatnio tu nie zaglądałem, trzeba się więc poprawić. W ogóle strasznie dużo ty tych simów robisz, żebym to ja tak miał ze swoim fotostory. xD

Cara - ma bardzo ładny kształt twarzy, osobiście nic bym w niej nie zmieniał. Z początku trochę mi nie odpowiadał strój, ale teraz sobie myślę, że dobrze do niej pasuje.

Amber - szczerze mówiąc w ogóle mi się nie podoba. Niby ma ładne dodatki i wszystko, ale kształt twarzy jest tak trójkowy, jakbyś jej w ogóle nie zmieniała. Mam tu na myśli kształt(wybacz porównanie) ściśniętego od dołu jajka. No ale ja ogólnie trójki nie lubię, tylko twoje simki dotychczas wyróżniły się na tle masy maszkaronów oryginalnym, świetnym wyglądem. W tej niestety mi tego brak.

Ale za to Janice mi się znów bardzo podoba! Ma świetny kształt twarzy, jest taka dorosła i dystyngowana. W ogóle przypomina mi postać Angeli Orosco z Silent Hill 2. Moją ulubioną zresztą.
Caesum jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania