![]() |
#921 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam dosyć mieszane uczucia co do nadchodzącej premiery....
Ostatnio edytowane przez Kafelove : 19.01.2014 - 18:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#922 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powiem szczerze,że NIGDY nie miałam okazji grać w TS2,to od trójki wszystko się zaczęło P: Więc nie porównuję 4 do 2 i wgl.,jednak myślę,że 4 cześć simsów będzie lepsza od 3,któa była napachana bugami i błędami do granic możliwości P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
|
![]()
Okej, moze i była zbugowana, wiele rzeczy się psuło, nie zgadzało czy coś i owszem, czwórka ma być bardziej kompatybilna, mniej "popsuta", ale ja np. mówię o rozbudowie rozgrywki. No mnie się wydaje, że rozbudowanie jej jeszcze bardziej jest takie trochę niemożliwe. Po prostu temat został wyczerpany...
![]() |
#924 |
|
![]()
Zgadzam się całkowicie. Każda kolejna część Simsów to już tylko odgrzewany kotlet. OK, jedynki do dwójki to nawet nie trzeba porównywać, wiadomo, że dwójka jest lepsza. Co do porównywania dwójki z trójką, to już można polemizować, gdyby trójka nie miała tylu bugów i była bardziej płynna, to byłaby najlepsza ze wszystkich. No a że jest jak jest, to i dwójka i trójka mają po równi zwolenników i przeciwników. Ja tam za nic bym do dwójki nie wróciła. Trójka, jakby jej nie krytykować, wniosła do gry bardzo wiele i moim zdaniem na niej temat się już wyczerpał. Czwórka ma dziecinną, kreskówkową graficzkę, chyba bym się nie mogła do niej przyzwyczaić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
|
![]()
Zgadzam się z Tobą w 100%. Osobiście gram w dwójkę, bo obecnie mój komputer nie pozwala mi pograć w trójkę, ale gdybym tylko miała mozliwość, to od razu przeskoczyłabym na The Sims 3. The Sims 4 to rzeczywiście przedwczorajszy kotlet. The Sims 3 z inną grafiką i może nowymi zawodami...
![]() |
#926 |
|
![]()
Muszę przyznać, że ogólnie podobają mi się te nowe opcje, ale całkowicie nie jestem przekonany do nowej szaty graficznej. Ze zdjęć simów z TS4 wnioskuję, że albo są one jeszcze niedopracowane, albo poprostu w czwórce wszystko będzie takie ubajkowione, zbyt kolorowe! Nierealistyczne!
![]() |
#927 |
|
![]()
Wow, niezła poprawa, od razu lepiej wyglądają,bardziej realistycznie, oby tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Reputacja: 39
|
![]()
Od razu widać, że pracowali nad wyglądem włosów i skinów. Oby tak dalejn
![]() |
#929 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Ta, jakiś smooth i na nowo nałożona uvw mapa, faktycznie poprawa na miarę stulecia. Byle fryzurka fanowska z TS2 ma lepszy design a oni wychodzą z czymś co było popularne za czasów Unreal Engine z 1998. Szkoda, że to już takie zostanie(bo większych zmian z całą pewnością nie będzie). Może chociaż gameplay będzie jakiś konkretny.
wow takie stare takie plejstejszyn 2 Ostatnio edytowane przez Caesum : 05.02.2014 - 09:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |