![]() |
#951 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
a potem dziwic sie ze tworcy roba byle kupe i ja sprzedqja, bo gracze i taj zaakceptuja kazde gowno.
mi sie tam grafika sama w sobie podoba (fakt, za bardzo dziecinna, ale mila dla oka). wyprobuje ja troche i zobacze, czy warto kupic. jezeli skopali grywalnosc tak jak w ts3 to ja dziekuje, nie skozystam. wystarczy ze m wszystkie dodatki do ts3 a gra nudzi sie po dniu, a jak chce sie cos zbudowac, albo nie mozna wgrac CC, albo gra nie dosc ze muli, to jeszcze wywala po 4 godzinach pracy
|
![]() |
#952 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
We mnie płynie krew Polaka i wcale nie mam zamiaru brać jakiegokolwiek ochłapu, który mi ktoś w łapy wciśnie, nie bez walki!
![]() Mam nadzieję, że do TS4 pojawią się jakieś narzędzia modderskie, ponieważ nie wyobrażam sobie bez nich gry, szczególnie w takim wydaniu jak na oficjalnych screenach. Oby pod tą warstwą graficznego chłamu był jakiś potencjał, bo inaczej chyba już najwyższa pora, żebym skończył z grami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Reputacja: 39
|
![]()
O to bym się nie martwiła. Jak tylko ktoś napisze program do tworzenia CC w TS4, to czeka nas wysyp fryzur, soczewek, skinów, ciuchów, itd.
![]() |
#954 |
Administrator
|
![]()
Maxis/EA(już nie pamiętam, jak się nazywa team robiący TS4) zapowiedział, że na ich stronie będzie można wysyłać własne dodatki i na nich zarabiać(lol). Zdziwiłoby mnie, gdyby zrobili taką stronę, a nie dali żadnego programu do tworzenia dodatków.
No ale, gdy wchodzę do tematu TS4 przyznam szczerze, że się ciągle dziwię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#956 |
Administrator
|
![]()
CASta nie ma co się spodziewać, ale z pewnością będzie można robić recolory jak w TS2. Choć niekoniecznie oficjalnymi programami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nic się nie uczą na błędach. Jak sobie zaplanują grę, tak ją tworzą i w ogóle się nie liczą z opinią przyszłych graczy. Tak było z trójką i tak robią z czwórką. Dobrze wiedzą, że ludzie i tak to kupią, bo jak zobaczą logo The Sims to zawsze będą sądzili, że to na pewno super gra, przecież to Simsy. Nie wszyscy też ślęczą w necie i spijają z ekranu każde słowo, screena, niusa, filmik. Wielu po prostu pójdzie do sklepu, zobaczy nowe pudełko z Simsami i je kupi. Dopiero w domu stwierdzą... "Boże co to ma być!?", ale gry już nie oddadzą, a EA sobie zarobi. O to w tym biznesie chodzi, towar nie musi się podobać, musi się sprzedawać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja tam na brak CASTa nie narzekam - skoro w dwójkę mogliśmy ciupać bez niego, to w czwórce też się przyzwyczaimy, a i na swój sposób urealni to nieco rozgrywkę
![]() Co do fatalnej grafiki, to sądzę, że do premiery jeszcze sporo się zmieni i w efekcie będziemy zadowoleni. Jedyne co mnie martwi, to grywalność ![]() Z pewnością nie kupię gry zaraz po premierze, ale poczekam kilka miesięcy aż pojawią się CC i cena zmaleje.
![]() |
#959 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja CASt'a używam już tak automatycznie, że nie mogłabym się przyzwyczaić do grania bez niego. Grafika już się nie zmieni, najwyżej będą ciut ładniejsze tekstury, ale pozostanie to w klimacie "My Little Pony". Niestety trzeba to zaakceptować, albo olać czwórkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
Administrator
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |