| 
	 | 
| 

| 
		#1 | |
| 

Reputacja: 10 

| 

Cytat: 

redaktorzy, jak mogliscie, zaraz ludzie zaczna mnie odnominowywac z Szatana : (((((((((Horoskop byl uroczy, ale zachcialo mi sie jesc troszku, co do Trudnych spraw, dobrze ujeto ta sztuke jutuba z ostatnich miesiecy, calkiem spoko artykul, ale bywaly lepsze - mnie ogolnie brakuje (?) rankingow seriali/filmow i tego czegos gdzie byly ciekawostki o panstwie? miescie? miejscu? idk ale fajne to bylo @down: o, Swiat w pigulce, wiedzialam ze to musi sie jakos nazywac Ostatnio edytowane przez astoria : 18.02.2014 - 21:22  | 
|
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | |
| 

Reputacja: 25 

| 

Cytat: 

![]() Co do reszty - wielkie dzięki   Btw. tekst "Jeśli macie ochotę na coś dłuższego (i nie mam tutaj na myśli niczego nieprzyzwoitego)" mnie powalił xDStrefa luzu jest świetna, nieskalana jakimkolwiek błędem czy niedociągnięciem. Horoskop też ciekawy ![]() Ogólnie numer udany   A tak w ogóle, to rzeczywiście laseczkowy nick powinien być w rankingu ![]() e: Bym zapomniał, poradnik od CW miszczowski xDDDD Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 22.06.2014 - 13:12  | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | |
| 

Reputacja: 39 

| 

Cytat: 

![]() 2) W rankingu brakuje Laseczki. Jak można było pominąć Laseczkę? 3) Mogłabym wziąć udział w konkursie, gdybym pamiętała nazwy obiektów z TS2. 4) W horoskopach nie gustuję, więc nie zagłębiałam się w lekturę kuchcikowego wróżenia. 5) WzF mną nie wstrząsnęły, może dlatego, że jestem na bieżąco. PS Zapomniałam pogratulować Płomienistym, więc teraz gratuluję ![]() 6) W twórczość pisaną się nie zagłębiam, więc niewiele na ten temat mogę powiedzieć. 7) Na pewno wypróbuję palety z MjM, gdyż iż próbuję coś zbudować (z marnym skutkiem). 8) NT zacne, nie powiem ![]() 9) Czy mi się wydaję, czy moje wypowiedzi z FM występują częściej niż reszty? Łaj?   10) Co do NZŚS - widzę, że większość ma podobne poglądy na TS4 ![]() 11) Ogólnie nr jest w ok, choć - przyznam się - nie przeczytałam wszystkiego (teraz możecie na mnie nakrzyczeć). #W skrócie #Taka sytuacja 

![]()  | 
|
| 
		 | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|