![]() |
#21 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Meggie jest piękna *___*
Jedna z tych "simek idealnych", jak to nazywam. ![]() Ma śliczne oczy ![]() Daję 10/10. Jake już nie tak bardzo mi się podoba. Twarz pozostawia trochę do życzenia, fryzura mi się nie podoba. Dałabym 5/10 za niego. ![]()
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Meggie ma po prostu cudowne oczy. Sprawia wrażenie takiej słodkiej, miłej dziewczyny.
Fryzurka też całkiem fajna. Pasuje do niej. No ogólnie po prostu śliczna. ![]() 10/10 ![]() Faceta pozostawiam bez komentarza, bo jakoś nie umiem go ocenić.
#23 |
|
![]()
Samande - nie lubię oceniać wampirów, bo te oczy tylko je oszpecają. Simka taka sobie.
Tess - ma taki nieprzyjazny wyraz twarzy - wygląda na wredną - i to jej odejmuje urodę. Nie podoba mi się. Max - całkiem fajny. Przypomina mi Zacka Efrona - mają podobne spojrzenie ![]() Rose - ma zbyt podłużną twarz. Nie jest zła, ale nie powaliła mnie ![]() Meggie - nawet, nawet. Usta ma trochę za wysoko. Świetna fryzurka. Jake - to typ Jamesa Deana ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Nie jest zle, klimat slodki, romatyczny, kto co lubi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dzień dobry wieczór
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do komentowania ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Na pierwszy rzut oka simka sprawia wrażenie dość pulchnej, ale właściwie podobają mi się i takie simki, i tacy ludzie, więc w tym przypadku nie mam nic do zarzucenia.
Mostek nosa jest zbyt, że tak powiem "wklęśnięty", a sam nos zbyt wysoko. Za simami-wampirami nie przepadam, kompletnie nie podobają mi się ich oczy, są jak u martwej ryby <przepraszam za obrzydzenie życia> simce daję 5/10
![]() |
#27 |
|
![]()
Simka dla mnie jest zbyt mhroczna
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Simka jest taka... bardzo mroczna... Kolor szminki jest niestety zbyt ciemny, a brwi wyglądają jak namalowane pisakiem. Ale gdyby nie to byłaby pewnie całkiem ładna.
|
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Hmm Katerina, ogolnie nie moj styl tworzenia simek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Reputacja: 39
|
![]()
Simka wygląda na dość pyzatą, co odejmuje jej mhroczności. Mógłbyś pobrać jakieś skiny i soczewki, bo maxisowe nie wyglądają dobrze, a na wampirach szczególnie. Nie podobają mi się jej brwi, takie dwie bezkształtne kreski. Poza tym ujdzie.
|
|