|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Początkowo simsy w ogóle nie miały być kierowane do dzieci/młodzieży. A przynajmniej tak coś kojarzę. 14 lat temu podłapałam tę grę od mamy, która była w wieku 30+ i w simsach spełniała się jako dekoratorka wnętrz
W czwórce najbardziej rażą mnie te włosy. Zastanawiam się, jak będą zrobione długie włosy? Takie np. do pasa. Będzie taka sztywna peleryna z tyłu? No i zwierzaki... zresztą, już o tym wcześniej pisałam. Co do reszty, raczej przywyknę. Bo już wiem, że zagram w czwórkę. Może ograniczę się do podstawy, ale nie mogłabym sobie odpuścić nowej odsłony gry. Jeśli mi się wybitnie nie spodoba, to sprezentuję ją młodszej siostrze na Gwiazdkę ![]() Co do animacji, mówili(chyba?), że nie będzie odgrzewania z poprzednich serii. A na jednym z filmików jest animacja "namiętnego pocałunku" z jedynki (nie mogę sobie przypomnieć, czy w dwójce też była...). Mi to akurat nie przeszkadza, ale jednak sięgnęli po motyw z poprzednich serii.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|