|
|
#11 |
|
Reputacja: 21
|
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców
Rangi w pełni zasłużone :3A ze swojej strony dziękuję za nominację do Architekta Roku i za wszystkie głosy. Trzecie miejsce, yay!
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Reputacja: 25
|
Gratuluję wszystkim zwycięzcom! Szczególnie moim faworytom, których może nie będę wymieniał
Rangi rzeczywiście w pełni zasłużone ![]() Od siebie baaardzo dziękuję za nominacje i głosy na mnie, to było dla mnie ogromne wyróżnienie i naprawdę nie spodziewałem się ich aż tylu!
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Reputacja: 19
|
Cytat:
Nic sobie nie pomyslalem, do momentu az sam o tym nie napisales ![]() Aloha ![]() Dziekuje wszystkim za nominacje i za glosy. Kolejny rok z rzedu bede dumnie prezentowac sie z ranga Videostoryteller. Mam nadzieje, ze w tym roku dostarcze wam jeszcze wiecej.... moze nie bede mowic o liczbie filmow bo ona nie jest az tak wazna (no dobra, jest ). Poprostu mam nadzieje, ze zaprezentuje wam dziela, ktore zapadna wam w pamiec ![]() Jeszcze raz dzieki ![]() ![]() A, zapomnialem o kolorku ![]() Poprosze #000033 ![]() //CH: Ranga nadana
Ostatnio edytowane przez Charionette : 06.03.2014 - 14:29 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
![]() Ojej dziękuję wreszcie jestem forumoholikiem! Wreszcie mam rangę na rok! Gratuluję wszystkim, m.in. Laseeeeczcelieśtam, dostałaś rangę zanajlepszy nick, który sama wysmyśliłam, kochana ![]() gratuluję także tegorocznemu posiadaczowi najlepszego posta! I Liv za Simstoryka! I Brzozobjorce za milucha ![]() no i Donowi za Vodeocośtam, walka była wyrównana xDgratuluję wszystkim! Kolor poproszę #009999 To jak rozdanie oscarów xD //CH: Ranga nadana
Ostatnio edytowane przez Charionette : 06.03.2014 - 14:32 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Ja również chciałabym bardzo podziękować za wszystkie nominacje, których, szczerze mówiąc, kompletnie się nie spodziewałam oraz za wszystkie głosy, które były jeszcze większą dla mnie niespodzianką. Zrobię co w mojej mocy, by przez następny rok robić wszystko, co tylko by potwierdzało słuszność Waszej decyzji o nadaniu mi rangi Mędrca, która jest dla mnie ogromnym wyróżnieniem. Bardzo Wam dziękuję
![]() I oczywiście gratuluję wszystkim zwycięzcom, a także reszcie nominowanych, gdyż to samo w sobie jest nagrodą ![]() Kolor rangi proszę #006666 ![]() //CH: Ranga nadana
Ostatnio edytowane przez Charionette : 06.03.2014 - 14:32 |
|
|
|
|
#16 |
|
Reputacja: 10
|
coz, ja tez symbolicznie dziekuje za wszystkie nominacje I glosy na mnie jako szatana
w sumie troche sie tego nie spodziewalam, bo wydawalo mi sie ze to laseczka bedzie glownym faworytem ale ciesze sie, ze dalej postrzegacie mnie jako 'ta mroczna', mimo ze myslalam ze od pewnego czasu nieco ucichlam ![]() o kolorze rangi tu juz nie pisze, bo sie zglosilam z nia wczesniej do Libby
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
Dzięki wszystkim i gratuluję
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Gratuluję wszystkim zwycięzcom!
![]() I dziekuję za nominacje i te kilka (dla mnie bardzo ważnych) głosów!
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
Ja chciałam przede wszystkim pogratulować zwycięzcom.
Od siebie chcę podziękować za wszystkie nominacje, oraz to że znalazłam się w sondach i dodatkowo jeszcze otrzymałam w każdej jakiś głos. Już samo pojawienie się w nich było dla mnie zaskoczeniem, tym bardziej, że niektórych kategorii kompletnie się nie spodziewałam ![]() W każdym Razie, dziękuję ![]() P.S. Do Dziurawca----> Ja też nie pomyślałam o tym, dopóki ty nie napisałeś
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
Gratulacje zwycięzcom ;D
Oprócz tego, dziękuję za te pięć głosów w ankiecie w "Downloaderze" i nominacje. To takie miłe
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|