|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#911 |
Reputacja: 12
|
![]()
Komentowałam twoją historię na innym forum, ale za nic nie sądziłam, że to byłaś ty
![]() Ja ich po prostu ubóstwiam. Są tacy piękni, dobrani i kochani ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#912 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee, jak ty to robisz, że masz takie ładne simy? Kolejna rodzinka i znowu same śliczności. Nie mogę się napatrzeć
![]() Fajnie, że wróciłaś tutaj :> Masz rację, trzeba ten dział ożywić, bo ostatnio to cisza kompletna. Twoje historyjki zawsze lubiłam czytać, więc i teraz nie opuszczę tego tematu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
|
![]()
O to namieszałaś
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
|
![]()
o, ale super że wróciłaś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
|
![]()
Dziekuję wam wszystkim
![]() Danny i Natalie jedząc obiadek w swoim ukochanym małym domku. ![]() Chłopak przybity tym, że stał się wilkołakiem - boi się, że kiedyś skrzywdzi Natalie. ![]() Wspólne ogladanie telewizji w małym salonie. ![]() Dziewczyna nadal trenuje swoje przemowy. ![]() Danny zaś relaksuje się podczas gry w szachy. ![]() No i znowu zmienił sie w wilkołaka bo zobaczył szopa. Grrr! ![]() Tutaj zmęczony przemianą poszedł się zdrzemnąć w kąpielówkach, bo ubrania podarł na strzępy. ![]() Chłopak pracuje nad swoim małym badawczym ogródkiem. ![]() Widoczek ![]() ![]() Było ciepłe lato, więc oboje poszli sie wykapać w wodzie. ![]() Oglądanie gwiazd we dwoje....romantycznie, no może oprócz tego, że Danny zamienił się w włochatego wilkołaka xD ![]() ![]() Chwile romantyzmu ze strony bruneta ![]() ![]() Zabawa w rzucanie balonów z wodą w deszczowy dzień. ![]() Tego samego deszczowego dnia Danny poprosił Natalie by została jego sympatią - zgodziła się. ![]() Widoczek późnym wieczorem. ![]() Natalie w nowym wdzianku ![]() ![]() Zabawy zakochanych - pieknej i besti xD ![]() Danny oświadcza się zaskoczonej dziewczynie ![]() ![]() Wieczorna zabawa w bitwę na poduszki. ![]() BONUS Odwiedziny jakiegos gołego ducha i do tego smierdzącego fuuuuj! ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
|
![]()
jjjjeeejj, oni są mega słodcy razem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Jak czytam twoje OJSG to aż mam ochotę wstawić coś do mojego, no ale zapisów ogarniać na nowym dysku to nikomu się nie chce...
![]() Rzeczywiście, śliczni są razem. ![]() ![]() Dziewczyna w nowym ubraniu wygląda fajnie! ;D
![]() |
#918 |
|
![]()
Dzieki
![]() Nie no Diana, pokaż swoje rodzinki - ja tez ogarniam teraz te, bo mam inne formaty, nadmiar zdjęć, opisy pomieszane, ale jest zabawnie ![]() Ja bardzo lubie oglądać zdjęcia z simów ![]() Kolejne fotki Hewtonów: Nie ma to jak usiąść na latającym krzesle... ![]() ...i jeść posiłek latając nad ziemią xD ![]() A oto sprawca latającego stołu - duch golas, który teraz ćwiczy mieśnie by mieć co pokazac następnym razem O.o ![]() Przygotowywanie sniadania, wpierw rozWalamy jajka na deskę, a potem lejemy na to mleko i pamietac nie używać miski! ![]() Oczywiście okazało się, że Natalie jest w ciąży - Danny wystrzaszył sie, gdy dziewczyna zaczęła się drzeć z bólu. ![]() Chłopak był tak roztrzepany, że nawet nie zauważył statku UFO na parkingu koło szpitala xD ![]() Po jakimś czasie Natalie wyszła z małym dzieciątkiem na rękach - dziewczynka Hanny. ![]() Danny z córeczką na rękach. ![]() Gdy tatus opiekował się Hanny, Natalie mogła spokojnie poczytac ksiażkę. ![]() W czasie wolnym, gdy mała spała poszła się przejść na festiwal jesieni - dom duchów okazał sie dla niej zbyt straszny ![]() ![]() Kąpiemy maleńką Hanny - EA zdolne...kapanie w ciuszkach O.o ![]() Niebiesko skóry Danny wycina dynie na Halloween. ![]() Taka mała kolekcja przed domem. ![]() Natalie zrezygnowała z pracy i zajęła się pisaniem ksiażek. ![]() Sarenka, którą znalazłam w mieście. ![]() Chłopak nie lubił przychodzic do domu po pracy i znajdowac w pokojach duchów różnej maści ;/ ![]() Hanny urosła i stała się ładną i grzeczna dziewczynką. ![]() ![]() Zabawa w chodziku ![]() ![]() Nauka chodzenia Hanny. ![]() I czas nauczyc sie także mówić. ![]() CDN ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
|
![]()
Uuu słodka ta mała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Moje simy jeszcze na pewno wrócą, postaram się dziś uruchomić zapisy.
![]() Szybko się wszystko potoczyło, dopiero co się zaręczyli i już córkę mają. ![]() Współczuję takiej ilości duchów w ich domu... ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|