Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.03.2014, 10:48   #1
swinka33

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Uruchomiłam grę jako administrator i zapisałam, wyszłam weszłam i dalej to samo....Dziwi mnie tylko czemu w tym Miłowie się zapisuje postep gry a w innych otoczeniach nie, ale to jeszcze jest do przeżycia najgorsze że nie moge za nic włączyć tych obiektów, nie można jakoś poza gra??? i w ogóle w czym tkwi problem z tym że się nie da...
swinka33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2014, 03:11   #2
KarolinaJ

Reputacja: 11

Witajcie Przychodzę z pytaniem - czy istnieje jakiś sposób na przyspieszenie działania gry podczas tworzenia nowej rodziny? Nie "zamula" cały czas, jedynie kiedy wybieram opcję makijaż albo okulary (oczywiście poza okularami mam tam całe stado innych pościąganych rzeczy). Dziwi mnie to, ponieważ ubrań czy fryzur mam o wiele, wiele więcej i przy ich wyborze pokazuje nie mniej niż 60 klatek na sekundę a kiedy przechodzę do dobierania makijażu spada nawet do 4 fps

Czy ktoś wie co mogę zrobić by podczas procesu upiększania Simów gra była płynna? Mam nadzieję, że jest jakieś rozwiązanie poza pozbyciem się pobranych makijaży
KarolinaJ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2014, 07:58   #3
Malin

Reputacja: 11

Jedyne wyjście to robić simów w Warsztacie, a w trybie tworzenia rodziny ustalać jedynie imię, aspirację, ubranie. U mnie też koszmarnie zamula i nie wiem, dlaczego. Kiedyś myślałam, że to problem mojego starego kompa, ale nawet po wymianie komputera na nowy wybór makijażu w trybie tworzenia rodziny jest niemal niemożliwy. Oprócz niego wszystko działa poprawnie, jedynie ten makijaż... zacina się niemiłosiernie. Najlepsze wyjście to Warsztat.
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania