|
![]() |
#1 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
ej ale mi smierdzi ta cala akcja z redem. sory niech to ktos mi wytlumaczy.
widze to tak, red jest w mafi, chcieli go zabic, wiecie, ofaiata i skierowanie poszlak na mnie pinli jako katana go sprawdzil i wie, ze on jest w mafi. kazdy teraz mowi, ze on jest niewinny, ale pinki dalej przy nim jest i na niego glosuje. wiem, ze to nie ma sensu i wiem, ze red jest mieszkancem, ale nie daje mi to spokoju. dlaczego mafia moglaby go kropnac. jakiego farta ma katana. ugh. nie lubie cie, katano, moglas sprawdzic kogos innego, ulatwilabys nam to. ohhhh (red, nic osobistego)
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z jednej strony Kędziorek, pisze długi wywód kto co jak i tu się wtedy sprawdza to co mówi Cheyenne, że chce od siebie odsunąć.
Jednak Cheyenne, również wydaje się podejrzana a obciąża ją argumentacja Kędziorka.
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
|
![]()
no hej, wy (OKS ORKA), zostawcie Kedziorka. ona wam tu pomaga, naraza sie a wy na nia... nie rozumiem tego. :/
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Red - role sa przeciez przyznawane losowo. Kazdy mial szanse bez wzgledu na poprzednie edycje.
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
też myślałam, ze Kędzia moze byc w mafii. w koncu w tamtej edycji była i dobrze manipulowała mieszkańcami właśnie poprzez takie długie i sensowne wypowiedzi
![]() ![]() pewnie teraz wszyscy jednogłosnie stwierdza, ze w takim razie obie jestesmy w mafii xD |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ale to jest wlasnie najlepszy sposob na odsuniecie od siebie podejrzen. Analiza kazdego gracza. Ona to zrobila. Jak dla mnie to troche podejrzane.
![]() |
#7 |
|
![]()
No to już mnie, powiem, rozpieprzyło.
Jak ja bronię Alpha, bo się z nim zgadzam, to jestem w mafii, jak Apo broni Kędziorka, to wszystko ok. Pozdro 600. |
![]() |
![]() |
#8 |
Naczelny Grafik
|
![]()
polac jej biosoczku, dobrze prawi ta apokaliptyczna kobieta.
#9 |
|
![]()
(Apocalypsa boski av - AGATKA
![]() Ja sobie w sumie odgrodziłam poprzednią edycję grubą krechą, żeby nie nabierać podejrzeń bezpodstawnie np. on był ostatnio to pewnie teraz też jest. Prawda, niektórzy zachowują się dziwnie ale z autopsji wiem że w poprzedniej edycji starałam się pisać wyważone posty żeby mnie bezpodstawnie nie posądzili (i mnie w końcu zabiła mafia...), trudno jest stwierdzić po tym co kto pisze czy jest w mafii czy nie, no chyba, że podłoży sobie świnię.
![]() |
#10 |
Reputacja: 23
|
![]()
bo apo nie pisze co drugiego posta 'nieee nie to nie ona', poza tym czepiamy sie bo wyszlo ze beton byl w mafii. jakby wyszlo ze kedziorex jest to na apocalipso by padlo jakies podejrzenie, ale teraz nie ma sensu.
a ty cos sie za bardzo bronisz i spinasz poslady lol hej ty krewetko spadaj |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|