![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ciekawe, w którym miejscu bryła nawiązuje do stylu vintage
![]() Szare murki na dachu niepotrzebnie dodają "masy" temu budynkowi. Randomowe pomarańczowe tulipany też tu nie pasują ![]() Jeden rodzaj pnącza na ścianie by wystarczył, tym bardziej, że ten z MTS i od nengi nijak się do siebie mają ![]() Hm, otoczenie nie współgra ze stylem bryły i vice versa. Zwierzakom mogłeś już dać ładniejszą budę ;< Pierwsze zdjęcie wnętrza przywodzi mi na myśl GRUNGE/URBAN, a nie VINTAGE. Oceniając je z perspektywy tych stylów, korytarz niesłychanie mi się podoba. Ale obok vintage to on nawet nie stał ![]() Zdjęcia salonu tylko utwierdziły mnie w przekonaniu, że pomieszałeś style - to NIE JEST vintage. Tak, tak, piszesz "trochę" - a ja nie widzę tutaj NIC. Jako nie-vintage salon również uważam za udany. Jest balans, jest kolor, jest biel ![]() No dobra, meble kuchenne już trochę zahaczają o vintage, bo są białe. Kafelki na podłodze są świetne *_* Surowa stylistyka z ciekawymi akcentami (rzeczy na stole, dwa kolory krzeseł) jak najbardziej na plus ![]() Z tym złotym grzejnikiem bym się jednak kłóciła ![]() Pracownia - CUDO. Bez zastrzeżeń. Korytarz - fajny kolaż na ścianie ![]() Sypialnia, chociaż tematycznie współgra z resztą domu, nie podoba mi się. Wolałabym jakieś neutralne akcenty - czachy i te sprawy to zło ![]() ![]() Łazienka też trochę przesadnie surowa, ale fajna. Nawiasem, ta na parterze tez wydaje się być spoko ![]() Możesz mi wytłumaczyć, co oznacza ta ziemia przy krańcach parceli? xD I tak, otoczenie ZDECYDOWANIE nie współgra z domem i jego wnętrzem ![]() Jeszcze masz plusa za fajny rozkład pomieszczeń. Rozważyłabym na Twoim miejscu zmianę nazwy tematu, bo, jak mówię, vintage to NIE jest ![]() Pomijając to - 8/10 za całość. Dałbym i dychę, ale schrzaniłeś ogród ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 16.04.2014 - 23:21 Powód: wiecie, przecinki! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|