Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 16.04.2014, 11:30   #6
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Trochę vintage

Ciekawe, w którym miejscu bryła nawiązuje do stylu vintage
Szare murki na dachu niepotrzebnie dodają "masy" temu budynkowi. Randomowe pomarańczowe tulipany też tu nie pasują Nas sensem istnienia tego płotu również się zastanawiam.
Jeden rodzaj pnącza na ścianie by wystarczył, tym bardziej, że ten z MTS i od nengi nijak się do siebie mają
Hm, otoczenie nie współgra ze stylem bryły i vice versa. Zwierzakom mogłeś już dać ładniejszą budę ;<
Pierwsze zdjęcie wnętrza przywodzi mi na myśl GRUNGE/URBAN, a nie VINTAGE. Oceniając je z perspektywy tych stylów, korytarz niesłychanie mi się podoba. Ale obok vintage to on nawet nie stał
Zdjęcia salonu tylko utwierdziły mnie w przekonaniu, że pomieszałeś style - to NIE JEST vintage. Tak, tak, piszesz "trochę" - a ja nie widzę tutaj NIC.
Jako nie-vintage salon również uważam za udany. Jest balans, jest kolor, jest biel
No dobra, meble kuchenne już trochę zahaczają o vintage, bo są białe. Kafelki na podłodze są świetne *_* Surowa stylistyka z ciekawymi akcentami (rzeczy na stole, dwa kolory krzeseł) jak najbardziej na plus
Z tym złotym grzejnikiem bym się jednak kłóciła
Pracownia - CUDO. Bez zastrzeżeń.
Korytarz - fajny kolaż na ścianie Ładnie.
Sypialnia, chociaż tematycznie współgra z resztą domu, nie podoba mi się. Wolałabym jakieś neutralne akcenty - czachy i te sprawy to zło I w ogóle tak smutno tam
Łazienka też trochę przesadnie surowa, ale fajna. Nawiasem, ta na parterze tez wydaje się być spoko
Możesz mi wytłumaczyć, co oznacza ta ziemia przy krańcach parceli? xD
I tak, otoczenie ZDECYDOWANIE nie współgra z domem i jego wnętrzem
Jeszcze masz plusa za fajny rozkład pomieszczeń.

Rozważyłabym na Twoim miejscu zmianę nazwy tematu, bo, jak mówię, vintage to NIE jest
Pomijając to - 8/10 za całość. Dałbym i dychę, ale schrzaniłeś ogród

Ostatnio edytowane przez Liv : 16.04.2014 - 23:21 Powód: wiecie, przecinki!
Liv jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania