![]() |
#1092 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten facet wygląda jak kompletna fajtłapa...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
|
![]()
Dorzucę jeszcze dwa:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Hahaha, już prawie zrobili mnie w simsach xDDDDD
Tak, anie, mi też się wydaje, że jest kanciasta. Powrót do TS2 ![]() Ale grafika nadal skopana ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 29.04.2014 - 09:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Mi się wydaje, że jest taka kanciasta głównie ze względu na tekstury i brak alphy. Wręcz to podkreślają. Btw, ten pan po lewej wygląda jak wyciągnięty z trójki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Reputacja: 11
|
![]()
Widać, że wielkich różnic w grafice w the sims 4 nie będzie. Teraz trochę to przypomina grafikę 3 a trochę 2 taki miks bym powiedziała.
![]() |
#1097 |
|
![]()
Trochę te simy są kanciaste, ale za to przypominają trochę te z 2. Jeśli chodzi o włosy to dalej chyba nie poprawili, ale dobrze, że jeszcze będą cc.
![]() |
#1098 |
|
![]()
Z pokazanych wyżej trzech nowych Simów podoba mi się jedynie babka; ma całkiem naturalną, trochę pulchną buźkę i możę się podobać, nawet mimo tych paskudnych włosów. Tekstura włosów to rzeczywiście porażka, no ale cóż... Czwórkowe Simy są nieco kanciaste; co jak co ale w trójce wirtualne ludziki mieli gładkie kontury, a tu pojawia się miks wyglądu Simów z dwójki i z trójki. Po tym łysym gościu widać kanciastość postaci (chodzi mi o tą zmarszczkę między jego brwiami, eh). Mimo wszystko nie jest tak źle, bo twarze wychodzą różnorodne i wyglądałyby jeszcze lepiej gdyby nie te włosy i kanciastość postaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
|
![]()
Widać, że Simy są kreskówkowe, ja tam już wolę pyzate gęby Simów z trójki, tych z dwójki to już nawet nie pamiętam, od lat nie grałam w dwójkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
|
![]()
ja nienawidzilam grafiki w TS2 - dla mnie wlasnie tamta jest najbardziej dziecieca, wyladniona. Wszystkie simy byly "ladne" i totalnie podobne do siebie. w ogole TS2 obralo bardzo zly kierunek moim zdaniem.
TS1 byly przesmiewcze wobec zycia, to byla symulacja stereotypow. Te imiona i nazwiska, skiny grubasa poplamionego (jan nowak), w ogole tandetne stroje. Simsy byly przerysowane i komiksowe, z ogromnymi okularami, dziwnymi fryzurami. Teraz simy maja byc SLICZNE i REALISTYCZNE. Wraz z TS2 simsy stracily swoj humor i atmosfere.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|