![]() |
#31 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Faktycznie obie wydają się podobne, właściwie mam obawy, że gdyby dać im tę samą fryzurę, wyglądałyby jak bliźniaczki. I obie wyglądają, jakby miały kompletnie spłaszczone nosy, nie wiem, czy to kwestia oświetlenia czy efekt zamierzony? (Nie jestem fanką płaskich nosów.) Jest dobrze, i tak robisz ładniejsze dziewczyny niż ja. ![]() (Niech mi ktoś powie, dlaczego wszyscy robią tylko simki. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 | |||||||
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak dotąd mi wystarczało, ale tak, już by się przydały nowe. Ogólnie animacje były czymś, co zostawiałem na koniec, a zamiast tego szukałem CC i poznawałem CAS. W ogóle bardzo brakuje mi dwóch możliwości z dwójki, czyli ustawiania twarzy sima do kamery i łączenia animacji(przede wszystkim typu mieszanie poza+wyraz twarzy). Cytat:
Cytat:
![]() Co do pytania w nawiasie - dla mnie osobiście tworzenie simek stanowi większe wyzwanie, ponieważ absolutnie nienawidzę(!!!) ich domyślnego wyglądu z trójki i fascynuje mnie to, jak mógłbym je przerobić, by wyglądały normalnie. Mężczyźni wydają mi się mniejszym problemem, bo już od początku wyglądają w miarę ok. Wprawdzie wiąże się to z jedynym-słusznym-wyglądem(a'la umięśniony macho), ale zawsze coś. Kobiety z kolei zawsze były jakieś siermiężne, dlatego też to od nich zacząłem. Może jak już opanuję CASa na tyle, by zrobić w nim coś sensownego, to potem przerzucę się na simów. :d No i jeszcze raz dzięki za komentarze! Nad następnymi simami będę eksperymentował jeszcze bardziej. Może wreszcie uda mi się zrobić porządny nos. ![]() Ojej, post pod postem, no ale jakoś trzeba pokazać, że nowa simka. W każdym razie poprzednia bardzo przypominała Janine, więc najwyższa pora poeksperymentować. Koniec ze słodyczą, czas na złośliwość, zarozumialstwo i łypiące spojrzenie, mniej urocze klimaty. ![]() ![]() ![]() ![]() @Kędziorek: Post pod postem Ostatnio edytowane przez Caesum : 01.05.2014 - 18:35 |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 14
|
![]()
Całkiem fajna
![]()
![]() |
#34 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Sheila jest śliczna, bardzo mi się spodobała. Wyróżnia się z pozostałych simek. Bardzo fajne rysy twarzy. Nie zmieniłabym w niej ani jednej rzeczy.
![]() Fajną ma bluzę, też chcę taką mieć. D:
![]() |
#35 |
|
![]()
Ohhh jest super! Zadziorna, ciekawa, niebanalna! Uwielbiam jej twarz, a szczególnie usta. A bluza tak jak powiedziała Diana jest super, też bym ją chciała.
![]() |
#36 |
Administrator
|
![]()
Ooo, cieszę się, że się wam podoba. Odnośnie koloru włosów, sam nie wiem, chyba że by je ciemniejsze zrobić, bo inaczej byłyby szare. A co do bluzy to chyba mogę pomóc. Kliknijcie TUTAJ.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Dziękuje dziękuję dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#38 | |
|
![]() Cytat:
Sheila... Gratulacje, właśnie osiągnąłeś to, co mnie ostatnio w ogóle nie wychodzi. Tak to jest, jak się nabierze złych nawyków, ech. Ma genialny kształt twarzy i oczy. W ogóle robisz świetne oczy. ![]() (Wiem, że się czepiam, ale nie dało się dać linka bezpośrednio do bloga autorki? Takie to trochę... nieuprzejme.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Angie - przypomina mi jakąś aktorkę, ale za nic nie przypomnę sobie kogo
![]() Janine - fajna, ale fryzura mi się nie podoba. Ma piękne oczy. Jeanette - nie lubię tej fryzury. Simka ma ładne usta i jest nawet, nawet ![]() Shelia - jest fajna. Chyba najładniejsza z Twoich dotychczasowych simek, według mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Administrator
|
![]()
Xillei - nieuprzejme?
![]() Ooo, cieszę się, że Sheila ci się podoba. Chociaż nie rozumiem dokładnie, co masz na myśli poprzez "właśnie osiągnąłeś to, co mnie ostatnio w ogóle nie wychodzi". Twarze ci wychodzą cudownie, dobór dodatków też jest bardzo dobry, więc o co chodzi? ![]() A nos? Dobry jest? ![]() Wracając jeszcze do mężczyzn. Nie wiem, może to kwestia gustu. Domyślni mężczyźni w trójce wydają mi się w porządku, bez szału ale ok. Przynajmniej nie są tacy super wymuskani jak w dwójce, co mnie zawsze irytowało(bo spróbuj tu zrobić mięśniaka, bez groma CC chyba się nie da). Natomiast domyślne kobiety w trójce... Nie, tego nie potrafiłbym tak zostawić. Kobiety to właściwie jeden z głównych powodów, dla którego gram dalej w dwójkę. Nie potrafiłbym robić FS z trójkową kobietą, szpeciłaby otoczenie. Ale widziałem simy marandile i twoje, dlatego też dałem trójce kolejną szansę. Może przy odrobinie kreatywności trójka byłaby w stanie zastąpić dwójkę. Searle - Ktoś kiedyś powiedział, że Angie wygląda jak jedna kobieta ze Spice Girls(Emma Bunton?). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|