![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moran ma trochę za wysokie czoło. Ale dzięki temu mieści się tatuaż, więc niech będzie.
Ekha jest fajny, ale ta fryzura mi się nie podoba ;< jakaś taka... kobieca jest. Sovaln nie jest zły, jakkolwiek nie gustuję w jasnowłosych facetach ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |||
|
![]()
Dzięki za komentarze. :3
Cytat:
Sovaln jest rudy. Rudy! Cierpię na niewytłumaczalną awersję do blondynów i nie robię ich dobrowolnie. Cytat:
"Pan E." nigdy nie miał być przystojny. ![]() ![]() Z pewnością Opaque wyglądałaby uroczo w każdym kolorze włosów, ale ma akurat zielone. ![]() Nos Lancelota mnie ostatnio denerwuje, ale nie wiem, co mogłabym z nim zrobić, żeby ani nie zmienić kompletnie kształtu, ani nie pogorszyć sprawy. Saya nie jest szykowna (zazwyczaj) i starałam się odtworzyć jej dwójkowy styl - co braki w garderobie mocno mi utrudniły. (Zaczęłam się zastanawiać, czy jest gdzieś trójkowa wersja sukienki, którą nosiła po śmierci narzeczonego...) Fryzura Ekhy jest porządna? ![]() Cytat:
![]() Uwierzysz, że Książę miał mieć te "delikatne rysy"? ![]() (PS Tak wygląda teraz Lida.) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Pumpkin - nawet fajny. Skojarzył mi się z Grą o tron
![]() Sovaln - dla mnie cały Viggo Mortensen ![]() ![]() "Takie coś" - ja też nie wiem co o nim myśleć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]() Cytat:
Pan E. wyglądałby znacznie lepiej, gdyby jego włosy miały w sobie jakąś ideę brązu/blondu. Koniec. Kropka. Jedyna słuszna droga. ![]() U Lancelota albo poeksperymentowałbym z szerokością nasady nosa, albo dolną część nieznacznie zwęził, bo właśnie to jest imo głównym problemem. Saya mimo wszystko ma jakąś wyjątkową klasę w sobie. Nie w stylu salonowej damy, ale kobiety niezależnej. Fryzura Ekhy jest zbyt urocza i przyszykowana. Jakby codziennie korzystał z lokówki. To miałem na myśli. ![]() Aaa no chyba że. No, moją simkę wszyscy widzieli. Zdjęcia Mary Anne zostały popełnione w moim temacie. ![]() Huh, Książę? Delikatny? Nie powiedziałbym. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
|
![]() Cytat:
Ekha ma kręcone włosy, związane w kucyk. Nie wiem, co tam widzisz uroczego i przyszykowanego. Zresztą "efekt lokówki" wymaga praktycznie zerowego wysiłku, więc niech będzie. ![]() Cytat:
![]() Tak przy okazji, zdjęcie Lidy właśnie się zdezaktualizowało. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Lida na tych zdjęciach wygląda strasznie męsko.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Zgzadzam się. Może nie "strasznie męsko", ale trochę przypomina faceta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Faktycznie simka wygląda strasznie męsko teraz. Głównie z powodu szczęki moim zdaniem, jest zbyt zarysowana. Policzki są zapadnięte trochę za mocno. Ogólnie z okrąglejszą twarzą wyglądała znacznie przyjemniej. Takie moje zdanie przynajmniej.
![]() EDIT: Dół - no to nie wiem. ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 03.05.2014 - 16:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Szczęki nawet nie ruszałam, bo i się nie dało, gra mi wariuje. Policzków też nie ruszałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Zaczęło się od tego, że zachciało mi się wesela. Nie wiem, czemu, ale wesele musiało być i już. Oczywiście nie byle jakie, tylko TO wesele. Mniejsza z tym, że przy takim tempie pisania dotarcie do tego momentu zajmie mi jakieś pięć lat...
Przedstawiam Mengh i Mirana. :3 Zdjęcia z późniejszej sesji: I taki bonus na koniec. :3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|