![]() |
#22 | ||
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Diana - główny powód, dla którego zacząłem w ogóle pisać fotostory to chęć przyzwyczajenia się do robienia jednej rzeczy. Mój sposób działania jest bardzo chaotyczny, przykładowo na chwilę obecną poza fotostory robię jeszcze modyfikację do gry Gothic(która przerabia jeden świat), custom level do Tomb Raidera, kilka projektów w rpg makerze i pojedyncze opowiadania. Większość z tego robię od 2010, a niektóre nawet od 2008, a to wszystko z powodu mojego przeskakiwania z jednego projektu na drugi. Główną motywacją dla trzymania się jednego fotostory były komentarze, taka marchewka na patyku.
![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że odcinek się spodobał - i że nawet powstała teoria na temat zdarzeń w fotostory! Zaciekawienie czytelnika na tyle, by na własną rękę próbował przewidzieć akcję, połączyć wątki i zastanowić się, to właśnie zawsze chciałem osiągnąć. Miło więc wiedzieć, że czytelnicy Maskarady to właśnie robią. ![]() Cytat:
![]() W takim razie dobrze, zacznę pisać już nowy odcinek. Ciekawe, czy uda mi się wyrobić z nim do końca miesiąca, tak jak za starych czasów. ![]() I w ogóle wybaczcie, że tak późno odpisałem. Na początku pomyślałem, żeby odpisać dopiero wraz z napisaniem odcinka bez double-posta, ale potem mnie oświeciło, że przecież można potem usunąć stary post i napisać nowy. ![]() |
||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|